2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی مامانای مهر 89

| مشاهده متن کامل بحث + 353823 بازدید | 3215 پست
کوکو با حلقه های نان باگت
jsr1u3yixq5kbxe3730.jpg
خیلی دوست داشتم، فکر نمی کردم اینقدر خوشمزه باشه
نان باگت رو باریک باریک میبری وسطش رو در میاری.
داخل ماهیتابه روغن میریزی و بعد نان ها رو میذاری داخل ماهیتابه و با قاشق مواد رو میریزی داخل نان باگت و میذاری دو طرفش سرخ بشه.
وقتی کارم تموم شد یکم گردو خورد کردم ریختم تو ماهیتابه و یکم سرخش کردم و ریختم روی نان ها.
در ضمن سبزی این کوکو اسفناج بود، بخاطر اینکه آقای همسر گرامی اسفناج رو مدل دیگه ای نمی خورن، اینطوری به خوردشون میدیم!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کدو حلوایی برای فاطمه قالب زدم شاید دوست داشته باشه بخوره
ولی فقط گردوهاشو خورد!
دستور درست کردنش: اول کدو حلوایی رو برش میزنیم، بعد داخل ماهیتابه کمی روغن میریزیم و کدوها رو سرخ می کنیم.
و بعد یک استکان آب ، گلاب، زغفران، هل میریزیم و در ماهیتابه رو می بندیم و میگذاریم پخته بشه، پخته که شد در ماهیتابه رو باز می کنیم و مقداری شکر میریزیم روی کدوها و دوباره در ماهیتابه رو می بندیم یکم دیگه میذاریم بمونه تا شکرها آب بشه بعد سرو می کنیم.
lgea18at8o10azirpaiu.jpg
ماکارونی
wss0dclkb5cdw3w91oud.jpg
591mic9d29te2jkhb1im.jpg

کیک شکلاتی
m0t3ewlgrx3x6o9j152y.jpg
تو موادش نشاسته ذرت داشت
گذاشته بودم تو یخچال اتاق خواب، آقای همسر گرامی چند وقت پیش یخچال رو از برق کشیده بود و یکم چیزی توش بود کپک زده بود.
آرد ذرتم بوی کپک گرفته بود، مونده بودم بریزم نریزم. گفتم قاطی مواد میشه خوب میشه.
حالا کیکم آماده شده، همه کیک بوی کپک گرفته!
آرد ذرت،نشاسته ذرت هرچیز دیگه ای تو یخچال بوده همش بوی کپک گرفته، همه رو باید بریزم دور!
تو یخچال جا نداشتم منم گذاشتم تو اون یکی یخچال
حالا شوهر بیچاره میاد کلی غصه میخوره!
راستی منم کدو حلوایی درست کردم منتهی من تو آب کم میذارم با یه کم شکر یا عسل و زعفرون خیلی کم و چند تا چوب دارچین و دونه های یه هل...با حرارت کم و آب کم میپزه..آخرشم روش مغز گردو آسیاب شده با نارگیل میریزم..خوشمزه میشه..
ببخشید عکس نگرفتم...
هیچ وقت به خدا نگو که مشکل بزرگی دارم،به مشکل بگو که خدای بزرگی داری..
الی جون ته چین گوشت وبادمجون مناسب ذایقه کسیه که بادمجونو دوست داشته باشه مثل من که عاشق بادمجونم....
خورشت هویجم...تو تبیریز اینجوری میپزیم.بعضیا سرخ میکنن..ولی من اب پز میکنم بعد با کمی روغن کرمانشاهی(حیوانی) وزعفران وکمی رب وابغوره درست میکنم...من با گوشتو بیشتر دوست دارم.ولی با مرغ هم خوشمزه میشه.
من م خیلی کرفس دوست دارم..خدارو شکر همسری هم بد غذا نیست...فقط فسنجون دوست نداره
2810