2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی مامانای مهر 89

| مشاهده متن کامل بحث + 353823 بازدید | 3215 پست
دوستان به اطلاع میرسانم که بنده با یک دستور من در آوردی موفق به تهیه جوجه چینی شدم ازش هم عکس گرفتم فقط چون هول هولکی بود دیگه دیزاینش نکردم و این که با دوربین موبایل گرفتم خیلی کیفیت نداره شرمنده

http://www.8pic.ir/images/fz5xibkxbvige3jnittf.jpg

از تولید به مصرف
نگاهت با نگاهم کرد برخورد .....خدا مرگت بده حالم بهم خورد [smiley]s/sm80.gif[/smiley]
[smiley]s/sm_60.gif[/smiley]
اینجا هم نورم کمه هم اینکه با موبایل ولی بچه ها طعمش عالی بود شوهرم کف بر شده بود من اینو اصفهان هتل آسمان خوردم خیلی عالیییییییییییی بود دقیقاً همون مزه و طعم و میداد ولی جوجه چینی های معمولی که با خمیر بنیه هست و اصلاً دوست ندارم

من دنبال اینجوریش بودم .............. هوووووووووووووووورا کیف کردم

آخه امروز سالگرد ازدواجمون بود دلم نمی خواست خراب بشه .....
نگاهت با نگاهم کرد برخورد .....خدا مرگت بده حالم بهم خورد [smiley]s/sm80.gif[/smiley]

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم انگار قسمت نیست ما یه شب همه دور هم جمع بشیم و صحبت کنیم هر موقع که اومدم هیچ کس نبوده

دستور من در آوردی جوجه چینی مخصوص یاسمنگولایی با سس تار تار

1 . فیله مرغ نیم کیلو ( برای 3 نفر ) 9 عدد فیله برای 3 نفر کافیه ( هر نفر 3 تا اسلایس )

2. ماءالشعیر بدون طعم نصف بطری

3. تخم مرغ 4 عدد

4. نمک و فلفل و پودر سیر به مقدار لازم

5. زعفران نصف قاشق مربا خوری

6. پودر سوخاری ترخینه ( من بقیه پودر ها رو تست کردم البته برای ماهی و کتلت ولی ترخینه یه چیز دیگست )

7. آرد سفید 5 قاشق غذا خوری سر خالی

8. خلال بادام 250 گرم ( حدوداً یک مشت پر )

9. پکینگ پودر ( به اندازه ی 1/4 بند انگشت )

ابتدا یه بسم الله الرحمن الرحیم بگید و یه نفس عمیق بکشید .....

نیت کنید ..... 500 تومان نذر کنید

و بعد از خدا بخواهید که جلوی آقای همسر در روز سالگرد ازدواج خیط نشید

اینها خیلی مهمه جواب میده ..... به خدا راست میگم

مراحل آماده سازی :

1. فیله های مرغ را در موادی که میگم به مدت 1 ساعت بگذارید تا مزه دار بشه ....

1. ماءالشعیر بدون طعم نصف بطری

2. تخم مرغ 2 عدد
( 2 تا دیگشو میخواهیم .... نبری بگذاری تو یخچال ..... )

3. نمک و فلفل و پودر سیر به مقدار لازم

نکته نمک را این مرحله کمی بیشتر بریزید تا نمک جذب فیله ها بشه

4. زعفران نصف قاشق مربا خوری

نکته زعفران را با یه قالب یخ بگذارید در هوای آزاد تا آروم آروم خودش آب بشه لازم نیست شما آب داخلش بریزید
( زعفران ها را کامل مصرف نکنید بازم میخواهیم )

*********************************یک سا عت بعد ****************************

1) آرد سفید و آرد سوخاری و پکینگ پودر را با کمی نمک و فلفل و کمی پودر سیر مخلوط کنید

2) 2 عدد تخم مرغ باقی مانده را در کاسه ای شکسته و بهم بزنید ( همون 2 تاست که گفتم نبر )

3 ) به تخم مرغ ها زعفران های باقی مانده را اضافه کنید

4) اینجا باز به اندازه خیلی کم نمک و فلفل اضافه کنید

مرحله آرد پاشون :

1) اول یه ظرف به اندازه فیله ها کنار دستتون بگذارید تا زمانی که آردیش کردین سریع به ظرف منتقلش کنید تا بعد به راحتی دم دست باشه برای سرخ کردن ..

2) یکی یکی فیلیه ها رو از مایع شماره 1 ( که 1 ساعت توش بوده ) در آورده و در مایع شماره 2 ( که شامل تخم مرغ + زعفرانه + نمک و فلفل و پودر سیره ) میزنیم

نکته این 2 تا مایع رو تو 2 تا ظرف متفاوت بگدارید تا حواستون پرت نشه چون مایع اولی آبکیه ولی مایع 2 قوام دار تره نسبت به اون .....

3) فیله های آغشته به مواد شماره 2 را به سینی آرد منتقل کرده و پشت و روش رو با آرد آغشته میکنیم

4) سپس ..... یک طرف از فیله های مرغ را که با آرد آغشته شده است را داخل مایع شماره 2 می زنیم

نکته حتماً حتماً 1 ظرفش باید باشه

5) بعد از آن فیله را در ظرف کنار دستمان گداشته و از خلال های بادام به روی قسمتی که با تخم مرغ آغشته کردیم میریزیم .

نکته فیله ها را هنگام انتقال به ظرف کنار دستمان باید از طرف تخم مرغی رو به بالا و از طرف آردی زیر باشد تا بتونیم بادام ها رو روی آن بریزیم

یکی یکی تمام فیله ها را به ترتیب مراحل بالا درست کنید و تا کار تمام شد ماهی تابه را روی گاز قرار داده تا داغ شود سپس روغن را اضافه کرده و اجازه بدهید تا روغن داغ شود یکی یکی فیله ها را به داخل ظرف انتقال دهید . البته تا جایی که ماهی تابه خفه نشود 1 دقیقه اول شعله گاز بالا باشد ولی سریعاً بعد از جلز و ولز کردن فیله ها آن را کم کم کنید و اجازه بدهید تا فیله ها با حرارت آرام بپزد سپس با کفگیر مخصوص برگرداندن کتلت آنها را زیر و رو کنید تا سرخ شود ( طلایی خوشرنگ مانند نمونه که عکسش رو دیدید )

http://www.8pic.ir/images/fz5xibkxbvige3jnittf.jpg

نکته زمانی که فیله ها را به ماهی تابه منقل میکنید حواستان باشد بادام ها به سمت بالا باشد

بعد اتمام کار فیله ها را در ظرف دیگه ای چیده و آن را به صورت دلخواه دیزاین کنید

مواد لازم برای تهیه سس تار تار

1) تخم مرغ آبپز 1 عدد رنده شده ریز ریز

2) خیار شور مولینکس شده 5 عدد

3) جعفری مولینکس شده خیلی کم ( اگر جعفری خشکه هم باشه اشکالی نداره )

4) سس مایونز نصف لیوان (تقریباً 3 تا قاشق غدا خوری )

5) نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم

روش تهیه :
همه مواد بالا رو با هم مخلوط میکنید ..... به همین سادگی به هم خوشمزگی ...... این غدا باید با این سس خورده بشه تا آدم لذت ببره

آهان داشت یادم میرفت ......

برنج هم بگید آقا تون از بیرون بخرن بیان ..... چون مثل من یه دفعه یادتون میوفته که برنج درست نکردین ......

( از بس که استرس داشتم یادم رفت برنج رو ، ......... در جریان که هستید دوستان عزیز )

نوششششششششششششش جان

نان گیسو
ys80qp5cc1l5r9ghdzyr.jpg
طرز تهیه نان گیسو
مواد لازم:
پودر خمیر ترش 1 قاشق سوپخوری
شکر 1 پیمانه (150 گرم)
آب گرم یک یک دوم ، (240 میلی لیتر)
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
آرد 5 پیمانه (525 گرم)
تقویت کننده آرد یک دوم قاشق چایخوری
روغن مایع یک پیمانه (150 میلی لیتر)
..................................
ابتدا پودر خمیر ترش و دو قاشق سوپخوری از شکر را با یک دوم پیمانه آب گرم مخلوط کنید و بگذارید به مدت 5 دقیقه بماند تا پف کند. سپس بقیه شکر و آب و نمک را مخلوط کنید و به محلول پودر خمیر ترش بیفزایید. همه مواد را خوب مخلوط کرده.
آرد و تقویت کننده آرد را از قبل دو تا سه بار الک کرده اید به همراه روغن به تدریج به مواد بالا اضافه کنید. آرد را به حدی که خمیر به دست نچسبد بیفزایید. خمیر را 5 دقیقه ورز دهید تا یکنواخت شود. اگر خمیر به دست چسبید کمی آرد اضافه کنید. روی خمیر را پوشانده حدود یک ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. سپس کف سینی فر را با روغن مایع چرب کنید. خمیر را به صورت گیس باف فرم دهید، سپس در سینی چرب شده قرار دهید و حدود یک ساعت دیگر به خمیر استراحت دهید تا مجددا حجم آن دو برابر شود. فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت، معادل 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تاگرم شود.
زغفران و زرده تخم مرغ را با چنگال بزنید، پودر قند را اضافه کنید و به وسیله قلم مو روی نان ها بمالید و روی آن کنجد بپاشید . نان ها را به مدت 30 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا پخته و روی آن طلایی شود.
........................................
مواد لازم باری تزئین نان:
زغفران ساییده و حل شده در آب جوش یک قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ یک عدد
پودر قند یک قاشق سوپخوری
کنجد مقداری برای تزئین
شیرینی کشمشی
pbpwzgo1ra8yzacjdl6s.jpg
این شیرینی کشمشی ها رو هم برای خونه مامانم درست کردم ( با دست گرد کردم خیلی بهتر شد، اونای بالا رو با قاشق گذاشتم)
3ugxd5mssw78iqu4d2nf.jpg
5oevxqcth3onbj9tq9jc.jpg
شوهرم شیرینی کشمشی دوست نداره ولی اینا رو که خورد گفت چقدر خوشمزه اس من تا بحال به این خوشمزگی نخورده بودم!
دستورش http://101recipe.com/?p=3544
سلام..الی کو دستورش..
یاسمنگولا جان رو خوش آمدی...
دستورت رو سر فرصت میخونم ..الان پسرم ازم آویزونه.....اما عکساش که خیلی خوشمزه به نظر میرسه..

اینم عکس کیک شکلاتی موزی(کیک خیس)که به نظر من طعمش فوق العاده است..من هر بار درست میکنم خودم بیشترش رو میخورم...
پیشاپیش با تزیین یلدایی
البته دورش رو پسر خواهرم مدل داد اینجوری شد....
آپلود عکس
هیچ وقت به خدا نگو که مشکل بزرگی دارم،به مشکل بگو که خدای بزرگی داری..
اینم دستورش
کیک شکلاتی موزی

شکر 400 گرم
آرد 245 گرم
کاکائو 75 گرم
بیکینگ پودر 1 2/1 ق چ
جوش شیرین 1 2/1 ق چ
نمک 2/1 ق چ
این مواد را در کاسه بزرگی مخلوط می کنیم

تخم مرغ 2 عدد
موز پوره شده 1 پیمانه
آب گرم 240 گرم
شیر 120 گرم
روغن مایع 120 گرم
وانیل
این مواد رانیز در کاسه ای ریخته و با همزن بالونی دستی خوب مخلوط می کنیم

مواد شماره 2 را وسط مواد خشک ریخته و با همزن دستی در حدی که با هم مخلوط شود بهم می زنیم
مایع کیک را در قالب 35�25 ریخته و در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار می دهیم

مواد لازم برای تهیه گاناژ
شکلات 230 گرم
خامه 180 گرم
کره 14 گرم
خامه و کره را روی حرارت گذاشته و وقتی خامه هنوز کاملا جوش نیامده شکلات رنده شده را به آن اضافه می کنیم
5 دقیقه به آن دست نمی زنیم و بعد از آن کاملا شکلات را با خامه مخلوط می کنیم و در یخچال قرار داده تا کاملا سرد شود
بعد با همزن برقی با دور کم کمی آن را زده تا رنگ آن روشن شود و کمی پفکی شود
بعد از سرد شدن کیک گاناژ را روی کیک مالیده و در یخچال قرار می دهیم تا کمی سفت شود
بعد برش می زنیم
این کیک را به کسانی که کیک شکلاتی خیس دوست دارند و طعم موز رو در کیک می پسندند توصیه می کنم
الی جون من هی میگم دستور که شما زودتر بذارید...
وای من نباید به خاطر کم خونی کاکائو بخورم اما هر چی دستور میبینم آخر کاکائوییش رو دلم میخواد..بعد چون نمیتونم ساده درست کنم کلا پشیمون میشم..
عین معتادا..

فهیمه جون من کمتر ریختم اما تو مامای سایت ببین..گویا بعضی دوستان حذف کردن مشکل پیش نیامده..نگران نباش 1 بار تو سال بخوری چیزی نمیشه چون کیک مقدار موادش زیاده ...1 قاشق چایخوری در کل چیزی نیست..من زیاد کیک کاکائویی پختم از بافت این کیک خیلی خوشم آمد..دستورشم راحته...در ضمن بافتش طوریه که خیلی پف نمیکنه..اما خوشمزه است.
cpa34m6ylp65ehtjayee.jpg
ادویه های کالباس
7v0ebnwiujpcdy3m8gk.jpg
گوشت مرغ سه بار چرخ شده با گوشت های باریک باریک داخلش
tpg1yts052e7gry9h61x.jpg
همه مواد رو به گوشت اضافه کردیم
i9n9bz5u8ubd6fqq7957.jpg
تو فویل بیچیدیدم و بعد میذاریم بخار پز بشه.
l5d1321d77lszb5fkdjo.jpg
اینم عکس کالباس خونگی ما!

طرز تهیه کالباس :
مواد اولیه این ها است :
گوشت قرمز یا سفید یک کیلو
پودر سیر 3 قاشق مربا خوری
پودر پیاز (اگه داشتید) 1 قاشق مربا خوری
روغن مایع (یاروغن زرد(کره) ، تست کردم بهتر جواب داد) 3 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 2 تا کامل
آرد سویا 3 قاشق غذا خوری
آرد گندم 3 قاشق غذا خوری
نان باگت خشک پودر شده هم میشه ریخت
فلفل سیاه (یا کمی هم قرمز) نصف قاشق مربا خوری
نمک 1 قاشق غذا خوری
پودرهای :
زنجبیل یک پنجم قاشق مرباخوری
جوز هندی اندازه دو عدس
میخک اندازه یک عدس
دارچین یک سوم قاشق مربا خوری
( به جای میخک و جوز هندی می توان از نصف قاشق مربا خوری آویشن استفاده شود . )
طرز تهیه :
گوشت مرغ را 3 بار چرخ می کنیم . آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده و دوباره الک کرده و به مرغ اضافه می کنیم ، تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم . روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ می دهیم تا مانند خمیر در آید . فویل آلومینیم به عرض 60 سانت و طول یک متر را روی کابینت پهن کرده و مواد کالباس را روی آن گذاشته و خوب می پیچیم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می پیچیم و به مدت 1 ساعت آن را بخار پز کرده ( یا در دستگاه بخار پز قرار می دهیم ) بعد از این آن را در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه ی دلخواه برش می زنیم .
من چون دستگاه بخار پز نداشتم توی قابلمه آب کردم و فویل رو روی قابلمه گذاشتم طوری که داخل آب نره و در قابلمه رو بستم.
جهت زیبایی هم یک مقدار از گوشت رو چرخ نکردم و باریک باریک گذاشتم وسطش (مثل بازار)
در مقدار (آرد ، آرد سویا ، نان خشک ، نمک و فلفل) می توان بسته به سلیقه تغییراتی ایجاد کرد.البته باید در کنار (آرد ، آرد سویا ، نان خشک) از مقدار بیشتر روغن و تخم مرغ استفاده کرد.
در کل نترسید و درست کنید ، رفته رفته با توجه به سلیقتون مواد رو تغییر بدید.
........................
حاضر شد عکسش رو هم میذارم
چند وقته از بیرون کالباس نمی خریم و آقای همسر گرامی درست می کنند.
با چند بار درست کردن به این دستور رسیده ، طعم کالباس رو میگیره ولی به نرمی اونای بیرون در نمیاد ولی خوشمزه اس.
2810