2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی مامانای مهر 89

| مشاهده متن کامل بحث + 353823 بازدید | 3215 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام الی جون سالگردتون مبارک ایشاله که همیشه درکنارهم خوش باشین فهیمه جون خوبی پسرگلت خوبه اول یه دستور میخوام نخندید دستور کوکو سیب زمینیاتونو بزارین لطفا
آتلیه نگاه سوم -دارای 2آتلیه مجزا -آتلیه کودک وبارداری -آتلیه عروس و عکسهای خانوادگی

09121443927-44800969

خدایا تو برای من همان کاری را بکن که در لیاقت تو و پادشاهی تو است، نه آنی که در لیاقت من باشد......................دیگه تصمیم گرفتم از این به بعد شاااااااااااد باشم بیخیال همه چیز و همه کس[smiley]s/sm_63.gif[/smiley][smiley]s/sm_04.gif[/smiley]
به به کلی لذت بردم خوش به حال همسر و بچه هامون راستی شما که اینقدر بتوانید چند وقت به چند وقتج ج خرید مواد اولیه دارید همیشه برا آشپزی برنامه قبلی دارین
عکاسی تخصصی مادر و کودک در تبریز, تخفیف ویژه 30 درصد در ماه محرم و صفر با دکورهای متنوع و اختصاصی کودک
سلام الی جون من خیلی وقته اشپزی شما رو دنبال میکنم کلی هم لذت میرم تبریک میگم به خاطر این همه هنر وسلیقه با اجازتون یه سوال در مورد لازانیای رولی داشتم گوشه کنارای لازانیا(قسمتای هلالی) که سسی روش نداره خشک نمیشه ؟
خدایا راضیم به رضایت یاور همیشگی من امید من مطمئنم تنهایم نمیذاری🌸🌸«یا صاحب الزمان أغثنی یا صاحب الزمان أدرکنی»🌸🌸
ممنون دوست عزیز اگه.مواد خونه باشه با همونا درست می کنیم وگرنه میگم همسری بخر رز آبی جان ممنون شما لطف داری عزیزم لازانیا اگه زیاد تو فر بمونه خشک میشه در غیر اینصورت نرمه
خدایا تو برای من همان کاری را بکن که در لیاقت تو و پادشاهی تو است، نه آنی که در لیاقت من باشد......................دیگه تصمیم گرفتم از این به بعد شاااااااااااد باشم بیخیال همه چیز و همه کس[smiley]s/sm_63.gif[/smiley][smiley]s/sm_04.gif[/smiley]
الی جون و دوستای عزیز اگه ممکنه طرز تهیه خمیر فوندانت رو یادم بدید ؟ برای جشن تکلیف دخترم میخوام لطفا کمکم کنید
آقا جان به انتظار تو نشستن اشتباه ماست ؛ به انتظار تو باید ایستاد فروشگاه اینترتی میکس کالا ، با محصولات متونع و جالب ..... www.mixkala.com
2810