2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی مامانای مهر 89

| مشاهده متن کامل بحث + 353823 بازدید | 3215 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیراشکی گوشت با خمیر خودم ساز...همون دستور خمیر پیراشکی کرم دار اما وانیل وشکرو حذف کردم وبجاش کمی نمک زدم..قلبیا رو سرخ کردم که جذب روغنش خیلی کم بود..اون حصیری رو هم تو فر گذاشتم..هردو حالتش خوب شد.و خوشمزه.....ولی خودم سرخیده رو بیشتر دوست داشتم...
آپلود پارسی
آپلود پارسی
اینم دستور خمیر...
ارد دولیوان
مایه خمیر نصف قاشق غذاخوری
اب نصف لیوان...نمک کمی
روغن مایع یک هشتم لیوان
اول همه مواد بجز اردو مخلوط میکنیم بعد اردو کم کم با الک اضافه میکنیم..کمی ورز میدیم .میذاریم یکساعت استراحت کنه...تا خستگیش در بیاد..خخخ
امروز جمعه هست
آپلود پارسی
سه تا از سیخ ها ولو شد ، مجبور شد سرخشون کنه
ولی همشون خوشمزه بود
مخصوصا این دوتا! جای گوجش خالی بود!
فاطمه هم یک سیخ و نصفی خورد (شایدم بیشتر!) ، ماهم کیف می کردیم دو لپی می خورد!
راستی من همیشه برنجم رو دمی درست می کنم، آبکش نمی کنم.
اندازه یک بند انگشت آب از سطح برنجا باشه، میذارم جوش بیاد، وقتی جوش اومد یک خورده کمش می کنم (باید بجوشه) و کره رو هم میریزم. آبش که کمتر شد (اینجاش مهمه که نه خیلی آب داشته باشه که خمیر نشه و نه آبش کم باشه که برنج خشک و نپخته بشه)، دم کن و در قابلمه رو میذارم و زیرش رو کم می کنم.
اوایل خراب می کردم ، کم کم دستم اومد.
نیاز به تجربه داره.
قهوره ترک (مهربان همسر درستیده)
آپلود پارسی
یک قاشق مربا خوری قهوه
یک و نیم قاشق مربا خوری شکر
آب سرد یک فنجان

همه مواد رو تو ظرف مورد نظر ریخته و روی حرارت ملایم میگذاریم بجوشه و کف اون بالا بیاد.
"قبل از اینکه چند جوش بزنه" (هم نمیزنیم تا کف از بین نره) ظرف رو از روی حرارت برداشته
اول کف قهوه رو برمیداریم میریزیم تو فنجون و بعد قهوه رو بهش اضافه می کنیم.
(البته فکر کنم کف این قهوه همسری کمه، باید بیشتر باشه!
یک جایی خوندم نوشته بود وقتی قهوه بیشتر بجوشه خوشمزه تره، برای همین اول کف رو بردارید بعد بذارید 20 دقیقه بجوشه.
حالا ایندفعه خودم امتحان می کنم ببینم چی میشه.
آفریییییییییییییییییییین بر الی جان و مامان فی فی جون
اگه جوجه کباب یا کباب خاصی رو تجربه کردین به ما هم یاد بدین ممنون میشیم.مخصوصا همراه سس مخصوصشون.دیدین چقدر بعضی جوجه ها خوشرنگ و خوش طعمن
کیک اسفنجی

مواد لازم:
تخم مرغ 4 عدد
شکر 100 گرم
آرد 100 گرم
بیکینگ پودر2/1 قاشق چایخوری
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
آب جوش 4/1 پیمانه

طرز تهیه:

زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کرده زرده ها را با شکر و وانیل و آب جوش می زنیم، با هم زن برقی سفیده ها را نیز جداگانه می زنیم تا فرم بگیرد و به زرده زده شده اضافه می کنیم در آخر آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده مایه را به آرامی مخلوط می کنیم و داخل قالب گرد مناسبی به قطر 23 سانتی متر ریخته و در فر گرم شده با دمای 180

آپلود پارسی

فهیمه جون کیک فاطمه رو با این دستور درست کردم
به نظر خودم خوب شده بود
زعفران‏ ‏دم‏ ‏کرده‏ ‏یادت‏ ‏نره....اگه‏ ‏میخوایی‏ ‏تو‏ ‏ماهیتابه‏ ‏درست‏ ‏کنی‏ ‏میتونی‏ ‏پیازو‏ ‏سرخ‏ ‏کنی با‏ ‏کره‏ ‏بعد‏ زرشک‏ ‏ونمک‏ ‏وژعفران‏ ‏بهش‏ ‏اضافه‏ ‏کنی‏ ‏وجوجه‏ ‏هارو‏ ‏بریزی‏ ‏روش‏ ‏با‏ ‏شعله‏ ‏ملایم‏ ‏بذار‏ ‏بپزه‏ ‏خوشمزه‏ ‏میشه‏ ‏اگه‏
‏ترش‏ ‏دوست‏ ‏داری‏ ‏کمی‏ ‏هم‏ ‏ابلیمو‏ ‏بزن....
یا....‏ ‏یخ‏ ‏پیاز‏ ‏کوچیکو‏ ‏ریز‏ ‏رنده‏ ‏کن‏ ‏‏ ‏با‏ ‏یک‏ ‏ق‏ ‏پر‏ ‏ماست.نمک‏ کمی‏ ‏وفلفل‏ ‏وپمی‏ ‏ابلیمو‏ ‏و‏ ‏زعفران‏ ‏مخلوط‏ ‏کن‏ ‏بریزروی‏ ‏جوجه‏ ‏ها‏ ‏وده‏ ‏مدقیق‏ ‏بعد‏ ‏بذار‏ ‏روی‏ ‏شعله‏ ‏‏
‏با‏ ‏در‏ ‏بسته‏ ‏جوش‏ ‏که‏ ‏اومد‏ ‏درشو‏ ‏بردار‏ ‏وکره‏ ‏بهش‏ ‏اضافه‏ ‏کن‏ ‏بذا‏ ‏‏ ‏به‏ ‏روغن‏ ‏بیفته‏ ‏خیلی‏ ‏ترد‏ ‏وخشمزه‏ ‏میشه.
2810