2777
2789
عنوان

عکس العمل شوشو موقعه ی سفر رفتن ....

1990 بازدید | 18 پست
سلام دوستایه خوبم

من و پسرم فردا شب می خوایم بریم سفر دیدنه پدرومادرم اونا تو یه شهر دیگه هستن تو این موقعیت شوهرم به هیچ عنوان نمی تونه با ما بیاد

چون مشغله کاریش خیلی زیاده امشب برایه اولین بار احساس کردم خیلی ناراحته حتی وقتی ازش پرسیدم انکار کرد ولی خب معلومه که مثل

همیشه سر حال نیست .......

از یه طرف دلم برایه خونواده ام تنگ شده از یه طرف هم نمی تونم همسرمو اینجوری ناراحت ببزارم و برم شما میگین چیکار کنم؟
Lilypie First Birthday tickers

روی هر پله ای که باشی خدا یک پله بالا ترست نه به خاطر این که خداست به خاطر این که دست تو را بگیرد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جریان سقوط هواپیما کلی بهم استرس وارد کرده میگم نکنه خدایی نکرده نکنه هواپیمایه ماهم ...........
Lilypie First Birthday tickers

روی هر پله ای که باشی خدا یک پله بالا ترست نه به خاطر این که خداست به خاطر این که دست تو را بگیرد.

زبونتو گاز بگیر این چه حرفیه..عمر دست خداست....برو خانوادتو ببین و برگرد بزار یکم دلتنگتون بمونه اینجوری بیشتر قدرتونو میدونه
هیچ وقت نفهمیدم چه رازیست بین دل و دستم..از دستم رفت به هرچه دل بستم...!!!
عزیزم منم مثل تو هستم اما به نظرم برو و خودتو عادت بده و اینقدر وابسته شوشو نشو و وقتی برگردی عزیزتری .باور کن تازه اونجا با بچت سرگرمی و اونه که تنهاست و اگه دلش تنگ شد تعطیلی میاد پیشتون وبعد با هم برمیگردید.خوش بگذره.عزیزم همیشه نمیتونه پیش پدر و مادرت باشی و ممکنه یه روز پشیمون بشی که کم بهشون سر زدی.
2810