2777
2789
زینب جان من خودم از اونایی بودم که از سه ماهگی پسرم لیدی میل استفاده کردم و بعد یک هفته عوارض حساسیت مزخرفش چنان دامن پسرم رو گرفت که تا هجده ماهگی درگیرش بودم. تو همین نی نی سایت هم یه تاپیک زدم تو سال 90 و کلی گفتم و یه عالمه هم اومدن و تجربیاتشون رو گفتند. اسم تاپیکم این بود "از لیدی میل متنفرم، متنفرم، متنفرم". چندین صفحه شده بود اما حذفش کردند. اونایی حذفش کردند که به اسمهای مختلف خودشون از همین شرکت منفعت داشتند. این رو مطمئن هستم. اکیدا توصیه میکنم به هیچ عنوان نه تو بارداری و نه شیردهی نخور.
حتی یه بار توی یه مراسمی بودیم که بحث همین حساسیت شد و یه خانومی گفت من تو بارداری خوردم و بچه که به دنیا میاد بدنش کهیر شدید زده بوده. میگفت بردمش بیمارستان علی اصغر یه پزشک اطفال جوون تا دیدش گفت خانم شما تو بارداری لیدی میل مصرف کردید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته اینم بگم که بعضیها هم خوردن و چیزی نشده. اما اگه بچه یه زمینه خیلی ساده حساسیتی داشته باشه چنان شدیدش میکنه که خدا میدونه. من پسرم تا سه ماهگی عالی بود اما همینکه یه هفته خوردم اسهالهای وحشتناک گرفت طوریکه یه روز شونزده بار بیرون روی داشت و بعد کلی دکتر فهمیدم آلرژی گرفته و تا هجده ماهگی هم من که بهش شیر میدادم و هم اون تو رژیم سفت و سخت بودیم که هیچوقت یادم نمیره.
روش نوشته با آب جوش. منم اینجوری مصرف میکنم . وزن خودمو نمیدونم ولی احساس میکنم تو این ده روز نینی ب ...

سلام‌..ببخشید شما که کیدی میل مصرف کردین قرص اهن و مولتی و کلسیم ‌‌فولیک هم مصرف میکردین؟

2805
روش نوشته با آب جوش. منم اینجوری مصرف میکنم . وزن خودمو نمیدونم ولی احساس میکنم تو این ده روز نینی ...

ببخشید چطوری مصرف میکنید روزی چن لیوان؟؟؟

سالهاست گذشت تا فهمیدم  هیچکس شبیه حرفایش نیس.......