2777
2789
عنوان

سرطان

351 بازدید | 20 پست

از وقتى برنامه ديروز ماه عسلو ديدم اصلا از ذهنم نميره فقط تو گوگل در مورد سرطان ميخونم نميدونم چرا اينطور شدم😕اخه جمه يكى از اشناهامون كه سرطان داشت با تفنگ شكارى خودكشى كرده با اينكه دو تا بچه داشته ،خداى نكرده از نزديكاتون كسى سرطان داره؟وضعيت روحيشون و جسميشون چطوره؟چه پيشنهادايى براى پيشگيرى دارين؟

خواهرم داشت

الانم خوب شده عالیه عالی

تا ۵۰ سال دیگه هم خوب خواهد بود زیر سایه فاطمه زهرا

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون ضعيف بوده خودش رو كشته

باباي من داره و درمان ميكنه و حالش هم خوبه

براي پيشگيري بايد چكاپ هاي لازم رو داد

ورزش و تغذيه سالم هم كمك ميكنه

كلا قوي كردن سيستم ايمني كمك كننده است

❤️❤️
وای چرا خودکشی اخه نرو مطلب بخون اون‌وقت وسواس پیدا میکنی نسبت به هرعلامتی تو بدنت دخترجان😧

مرد بود خودشم نميدونم ميگن ديگه تحمل دردو شيمى درمانيو نداشته چون روزى كه قرار بود بره شيمى درمانى خودكشى كرده،اره واقعا حساس شدم😕

مگه توماه عسل چی نشون میدادکه ؟

من نگاه نکردم

خاطره زایمانم🌷خدا گفت ببرینش جهنم،برگشت و نگاهی به خدا کرد،خدا گفت : نبرینش،او را به بهشت ببرین !فرشتگان سوال کردند چرا ؟جواب آمد:چون اوهنوزبه من امیدواراست!🌷
مرد بود خودشم نميدونم ميگن ديگه تحمل دردو شيمى درمانيو نداشته چون روزى كه قرار بود بره شيمى درمانى خ ...

اصلا به هیچ عنوان مطالب در رابطه با این نخون اون وقت حساسیت الکی پیدا میکنی برو تاپیکای هارلی و بخون طنز و شاده😊

درخواست دوستی قبول نمیکنم
مگه توماه عسل چی نشون میدادکه ؟ من نگاه نکردم

یه آقایی اومده بود که پیشرفته ترین نوع سرطان رو گرفته بود و خداروشکر خوب شده بود و با یه پزشک تو بیمارستان آشنا شده و ازدواج کرده بود

خدااین بیماریوقسمت هیچ ادمیزادی نکنه

بگین امین

خاطره زایمانم🌷خدا گفت ببرینش جهنم،برگشت و نگاهی به خدا کرد،خدا گفت : نبرینش،او را به بهشت ببرین !فرشتگان سوال کردند چرا ؟جواب آمد:چون اوهنوزبه من امیدواراست!🌷
مگه توماه عسل چی نشون میدادکه ؟ من نگاه نکردم

پسره سرطان غددلنفاوی داشته و شفاپیدا کرده بوده

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
خدااین بیماریوقسمت هیچ ادمیزادی نکنه بگین امین

الهی آمین.ولی الان دیگه این بیماری درمان داره به شرط تشخیص به موقع و واقعا تعداد مرگ و میر ناشی از این بیماری خیلی کمتر شده