2777
2789
پسر من متولد نیمه دوم سال 85 هستش. امسال بردمش پیش دبستانی همش با خودم فکر می کنم بهش ظلم کردم که نبردمش کلاس اول چون از بچه های همسالش 1 سال عقب میفته ؟نظر شما عزیزان در مورد این موضوع چیه؟
به خدا دیبا جون بچه هایی که نیمه دوم هستند از نظر بدنی و جثه از دیگر بچه های همکلاسی خودشون بهترند در ضمن زرنگتر و فهمیده ترند .حرص نخور گیرم الان هم دیپلم گرفت چی میشه؟ با این اوضاع مملکت .من خودم معلم هستم و این ها را از نزدیک دارم می بینم.
خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .
مگه دست شماست که بره کلاس اول؟ به نیمه دومی ها اجازه نمیدن با بچه های نیمه اول همون سال مدرسه رو شروع کنند. یه مشاور به من میگفت که بچه های نیمه دوم معمولا تو تحصیلات موفق ترند. میگفت تحقیقات اینو نشون داده. پس لازم نیست خودتونو مقصر بدونید.
مسئولیت همه اتفاق های زندگیم برعهده خودمه :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیمه دومی ها باهوش ترن یکتای منم 8/8 هست من خیلی خوشحالم
دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
خیلی هم خوبه.عاقل تر میشه.مثل من خوبه که نیمه دوم بودم و شناسنامه رو برام بزرگ گرفتن که عقب نمونم تا تو دانشگاه هم از همه کوچیک تر بودم؟؟؟؟؟؟؟؟
اینجوری عقلشون بیشتر میرسه بهتره.
حکایت عجیبی ست رفتار ما آدمها،خدا می بیند و فاش نمیکند.مردم نمی بینند و فریاد می زنند..
پسر من 14 مهر به دنیا اومده الان کلاس پنجمه گیرایش از کوچکتر ها خیلی بهتره درسو همون توی کلاس یاد میگیره نگران نباش خیلی شانس خوبیه که اینا دارن بعد هم مگه دست تو بوده که بزاری کلاس اول اصلا نمینویسن پسر منو برای 14 روز ننوشتن
پارسال بردمش دکتر حسابی تست هم دادیم خیلی استقبال کردن ازش طوری که برای امسال خودشون زنگ زدن که بدون تست بیاد ما جاشو نگه داشتیم با اینکه خیلی ها رو رد کرده بودن قبلش که جا نداریم.
من خودم دو دل بودم.
با چند تا مشاور و روانشناس صحبت کردم و تصمیم گرفتم یک سال نگهش دارم.
اصلا پشیمون نیستم.

نیمه دومی ها و مشکل عقب افتادن از بچه های متولد نیمه اول همان سال از لحاظ مدرسه
نفهمیدم یعنی چی؟؟؟
از چی عقب بیفتن؟؟؟ مگه همه تو همه چی با هم همردیفن؟؟؟!!!!

راستی بعضی مدارس خرداد ببعد رو نیمه دومی حساب میکنه دقت کردین یا شنیدین؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یعنی مدلی نیست که از خودشون در نیارن... بخصوص مدارسی که خیلی هم مطرح هستن بچه رو به عمد یکسال دیرتر بر میدارن... یعنی راحتی و تنبلی تا چه حد؟؟؟ چون بچه یکسال دیرتر بره بیشتر میفهمه و راحتتر کلاس و نظم رو قبول میکنه...
پسر منم متولد مهره ولی برام هیچ اهمیتی نداره. به هیچ عنوان هم معتقد نیستم که نیمه دومی ها باهوش تر هستن... تفاوت سنی 1 روز تا 6 ماه بچه ای رو باهوش تر یا خنگ تر نمیکنه
چه بسا آدم هایی که 50 سالشونه و هیچی حالیشون نیست ولی یه شخص ِ 20 ساله خیلی بیشتر از اونا میفهمه و درک میکنه...

اگه پسرم شهریوری میشد و زودتر میرفت مدرسه، بعدمثلاً توو دوران راهنمایی تجدید می آورد و رفوزه میشد، اونوقت همون آش و همون کاسه بود که...!!!
بیخود به خودت استرس نده و ناراحت نباش... خودِ نی نی دوست داشته اون تاریخ رو برای بدنیا اومدنش انتخاب کنه، خوش اومد و خوب کاری هم کرد، ایشالا بخت و اقبال بلندی داشته باشه و توو همه زمینه ها فرد موفقی بشه

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه!