2777
2789
عنوان

دخترم 13 سالشه. همش نگران پریم:(

2925 بازدید | 16 پست
سلام دوستان

یک ماهه دیگه دخترم 13 سالش میشه . علایم بلوغ توش دیده میشه. در مورد پری براش توضیح دادم . وسواس داره و مدام سوال جواب میکنه

خیلی نگرانشم. مثلا میترسم تو مدرسه بشه. کلا درگیر پریود شدنشم. اخه تغذیشم خیلی بده. میخوام پری براش تلخ و سخت نباشه . کمکم کنین

لطفا. ممنون
ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﺍﻳﻦ ﻳﻪ ﺍﺗﻔﺎﻕ ﺧﻮﺑﻪ ﻭ ﻧﺸﺎﻧﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ . ﺗﻮ ﻣﺪﺭﺳﻪ ﻫﻢ ﺍﮔﻪ ﺑﺸﻪ ﺍﺗﻔﺎﻗﯽ ﻧﻤﯽ ﺍﻓﺘﻪ ﻧﻬﺎﻳﺘﺎ ﺯﻧﮓ ﻣﯽ ﺯﻧﻦ ﻣﻴﺮﯼ ﺯﻭﺩﺗﺮ ﺩﻧﺒﺎﻟﺶ. ﻣﻦ ﮐﻪ ﺍﺻﻼ ﺍﻭﻟﻴﻦ ﭘﺮﯼ ﺭﻭ ﻳﺎﺩﻡ ﻧﻤﻴﺎﺩ.ﺳﺨﺖ ﻧﮕﻴﺮ ﺗﻮﮐﻞ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب عزیزم بهش بگو اینجور مواقع چیکار کنه.وقتی من همسن دخترتون بودم این موضوع رو از دوستام شنیده بودم.و مادرم با من صحبت نکرده بود.برا همین تهیه کردن نوار برام معضلی شده بود.البته برا دوستانم هم اکثرا شرایط همین بود.یه موضوع دیگه ی که خیلی نگرانش بودم همین پریود شدن تو مدرسه بود.به نظرم از اول اولش به دخترت بگو که ممکنه دچار دل درد بشه.در اینجور مواقع چیکار کنه.حتی قرص هم تو کیفش بذار.نوار همیشه همراهش باشه و موقع نیاز بذاره تو جیب مانتوش و با خودش ببره دستشویی.
حضرت علی علیه السلام:نگرانیهاى سال را بر نگرانى امروزت اضافه مکن براى امروز مشکلات خودش کافى است
خلاصه همه جوره مجهزش کن.به نظرم بهتره در مورد کثیف شدن احتمالی لباسش (لباس زیر،شلوار،مانتو)در اثر پریود بهش راه حل بدی.چون چند وقت پیش خواهرزاده ی من که 13 سالشه میگفت لباسم تو باشگاه کثیف شده و خیلی خجالت کشیدم.
با اینکه خواهر منم مثل شما خیلی چیزا رو بهش یاد داده بود.منم بهش گفتم همیشه اینجور جاها باید حواست باشه و سعی کنی حتی الامکان از نوار های سایز بزرگ استفاده کنی.
حضرت علی علیه السلام:نگرانیهاى سال را بر نگرانى امروزت اضافه مکن براى امروز مشکلات خودش کافى است
به نظرم هم جای نگرانی نیست
من اگه بودم به دخترم می گفتم که تو کیفش یه لباس زیر و یه پد همیشه داشته باشه
که اگه تو مدرسه شد زیاد اذیت نشه
یکی از دوستام تو مدرسه پریود شد و خیلی خجالت کشید
2810