2777
2789
دوستان نی نی هاتون رو به مهد میفرستید؟تو خونه چی یادشون میدید؟تو اتاق خودش میخوابه؟بیین از کارهای بچه هامون بگیم
خدایا کاش حکمتت رو می دونستم ولی راضی ام به رضای تو!
سلام.3هفته هست که مهد می ره و2ماه که جدا می خوابه،البته1ماه من پیشش می خوابیدم وقتی خوابش می برد می رفتم اما الان که ماه دومه من پایین تخت می خوابم.بعد می رم سرجای خودم.
تو خونه رنگها رو کامل یاد گرفته بود.شمارش اعداد تا 15 رو بلده.10 کلمه فارسی رو به لاتین یادش دادم.الان هم دارم باز باهاش کار می کنم.شعر 10-15 بلده-ولی نقاشی اصلا بلد نیست فقط خط می کشه.بازی با بچه ها رو اصلا بلد نیست،بچه ها رو می زنه اما با بزرگترها خیلی زود انس می گیره.
حالا هم که مهد میره ببینم چی یاد می گیره
در ضمن من شاغلم.وقت زیادی باهاش نیستم وفوق العاده شیطونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترکی رو که 100 % بلده فارسی رو 80% و استامبولی رو هم 70% بلده اغلب رنگا رو بلده شمارش هم تا 10 بلده..تنها نمیخوابه...شبا مشکل جا خیس کردن داریم...شعر هم زیاد بلده...به نوشتن و نقاشی زیاد علاقه نداره ولی چند روزه یاد گرفته گردی و نی نی و خورشید بکشه...غذا خوردنش افتضاحه...تنهایی دسشویی نمیره منم باهاش میرم...

شمام بیاین بنویسین دوستان دیگه