2777
2789

انواع گوشی های خاص و قدیمی, دیواری رو با هر رنگی که بخواین براتون رایگان ارسال میکنیم.  ادرس اینستاگرام و تل گرام رو روی اسمم بزنین و ببینین.  😍😍😍😍😍

سفارش از طریق تماس:09338848947

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب چند نمونه دیگه هم بزار

چشم دارم سعی میکنم فقط نمیدونم چرا نمیشه.  تو پیج اینستا گرام و ت ل گرام اگه ببینید همه نمونه ها هستش.  و حتی رنگی که خودتون پیشنهاد بدین ما براتون اماده میکنیم.  

میخواییم چی کار اینا رو🤔🤔🤔

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
دکور,  البته کار هم میکنن خیلیا میخرن ادمای شیک و باکلاس با وسیله هاشون ست میکنن.

آخه هر چیز قدیمیه که قشنگ نیست 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
آخه هر چیز قدیمیه که قشنگ نیست 

اجبار که نیست گلم هر کس سلیقه ای داره.  خانومای خیلی شیک معمولا سفارش میدن زیاد مشتری داریم.  حتی بعد خرید عکسش رو تو خونشون میذارن که واقعا با وسیله هاشون ست میشه و قشنگه.  

2810