2777
2789

من برای بچه هام و کودکان اقوام اسباب بازی فکری و آموزشی زیاد می خرم و هر بار از جاهای مختلف. جدیدا با فروشگاه اینترنتی چیدو آشنا شدم. هم تنوع اسباب بازی دخترونه و پسرونه داره و هم بعد از ثبت سفارش سریعا ارسال می کنم با پیک رایگان . من از خریدم خیلی راضی بودم  شما هم نظرتون بگین

ادرس وبسایت اسباب بازی چیدو

www.chido.ir

من او سایت که شما گفتین رو نگاه کردم و نماد اعتماد الکترونیک هم داشت اماااا قیمت ها سرسام آور و بعضا بی انصافانه بود و اصلا نمی پسندم چون بازار میتونم محصولات رو با قیمت مناسب تری تهیه کنم. 

در ضمن در قوانین سایت اومده که نباید برای چیزی یا جایی تبلیغ کنید. 

‏من غَم انگيز ترین،شعرِ جهانمتو نخوان....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من او سایت که شما گفتین رو نگاه کردم و نماد اعتماد الکترونیک هم داشت اماااا قیمت ها سرسام آور و بعضا ...

من قیمت هاشون را با سایر سایت های اینترنتی فروش اسباب بازی چک کردم . قیمت هاشون خوبه و نکته مهمش اینه که با پیک رایگان در خونه تحویل می دن و دیگه لازم نیست کلی بگردی و بری و بیای تا بخری

پینارشاپ به عنوان یکی از جامع ترین سایت های خرید انواع اسباب بازی فکری، پازل چوبی، اسباب بازی چوبی، مونته سوری و کتاب کودک هست که به شما کمک می کند خرید آسان و هوشمندانه ای برای فرزندان داشته باشید. در سایت پینارشاپ جهت دسترسی سریع می توانید اسباب بازی ها را بر اساس دسته بندی رده های سنی 1 تا 10 سال به بالا و مهارت های افزایش دقت و تمرکز، هماهنگی چشم و دست ، تقویت اعتماد به نفس ، اسباب بازی پسرانه و دخترانه به آسانی پیدا کرده و خرید لذت بخشی داشته