2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نی لوجونم دوستت دارم خیلی باحالی . نمی دونم بعضی وقتا از اینکه اعصاب خاکشیر کنن لذت میبرن و انقدر پررو هستن میگن کاش ازدواج نکرده بودیم هاهاها پرروهای بچه ننه . خرید کنن براشون سخته صدای گریه بچه ناراحت و روح نانازشونوازار میده اخه خیلی لطیفن گوگولی ها و هی غر میزنن و اعصاب خرد میکنن کوچولوهای بچه ننه
ستاره آسمون کافیه یه دو تا نیش و کنایه که دیدی بزنی تو سرش اونم جلوی جمع بعد خانواده خودتو علم کنی و ببری بالا از لحاظ فکری و فرهنگی برای من اینجوری اون اوایل زندگیم جواب داد الان 3 ساله راحتم
بابا همه یه ایرادایی دارن منتها هرکی به نوعی.
پس من باید چی بگم که با مادرشوهر و پدر شوهر زندگی میکنم!!
شوهرم یکی یدونه است!!
بچه ننه هم هست!!!!!!!

ولی سعی کردم کنار بیام
خدایا بابت داشته ها و نداشته هایم شکر...
ای بابا اصلا این مردا رو ولشون کنید تا زن ندارند به هر در و دیواری میکوبند زن بگیرند همچین هم که زن میگیرند هر جا میشینند میگن عجب بدبختیه ها اگه میدونستیم اینجوریه هیچ وقت زن نمیگرفتیم حالا جالبش اینه که همه شون طرفدار تعدد زوجات هستند و خدا نکنه زنشون سرشو بذاره زمین و...... هنوز یه هفته نشده زن گرفتند و دوباره ناله ها شروع میشه
2810