2777
2789
نه نه انصافا دردسر نیست بنده ی خدا دوست و رفیق و همراه خوبی برای زندگی آدمه
تازه شوهر من هیچوقت به شوخی هم نمیگه کاش ازدواج نکرده بود همیشه میگه با زن و بچه اش زندگی شیرین تره
زندگی زیباست ای زیبا پسند ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سالومه جون مرسی از این انتخاب همسر . توایران اینجوریش کم پیدا میشه از کجا اوردیش . یعنی اصلا داد کوچولو یا نق گنده یا غزغز دائم نداره ؟ بابا شوشوت دیگه کی هست خیلی ماهه میشه مردهای ایرانی نق و غرغر ونداشته باشن . کاش اگه برادر شوشو داری به بچه های مجرد سایت معرفی کنی اونا هم حالشو ببرن . مج------ردهای سایت کجایید فرشته پیدا شده اگه داداش داره ولش نکنید
سالومه جون شوخی کردم . دوستت دارم از راه دور همسر منم خوبه و دردسر واقعی نیست و از صد هشتاد داره مخصوصا با بچه ها . اما بغضی وقتها الکی غرغرو نق و نق داره و اعصاب تیریت میکنه که اونهم مربوط به مشکلات حانواده محترمشه . فکر کنم باید بیشتر صبوری کنم .
ستاره آسمون عزیز مرسی منم شما رو دوست دارم
همسرم یه برادر داره که اونم دو سال پیش زنش دادیم رفت
ولی واقعا شوهرم اهل غر غر نیست البته می دونم اکثر این غر غر ها که بعضی ها دارن یه عادته و حرفی از ته دلشون نیست
شوهرم بزرگ شده ایران نیست بعد از ازدواج ساکن ایران شد
زندگی زیباست ای زیبا پسند ....
سالومه جونم بازم دوستت دارم . دیدی گفتم توایران ازاین مدل مردها نیست . یافت می نشود جسته ایم ما . خداگنه مامامانای امروزی بتونیم پسرهای بهتری نسبت به نسلهای خودخواه قبل تربیت کنیم به امید روزهای خوب
رزی عزیزم دقیقا مثل من وقتی خودشه درد سر نیست اما امان از وقتی که خانواده اش مشکلی داشته باشن ما بیچاره میشیم و کد خدای خونه که شوشوهست و بچه پنجم خانواده است کلی مارو حرص میده تا مشکل اونا حل شه من بهش میگم ریش سفید فامیل چون بقیه نشسته اند و به شوشو میگن لنگش کن
سلام بچه ها .منم با نظر رزی جون موافقم شوشو دردسر نیست که هیچ نازکشم هست و خیلی مهربونه اما اگه بریم خونه مامانش چون خیلی خجالتیه انگار یه ادم دیگه میشه متاسفانه من اینجا فقط مادرشوهرم رو دارم و از اونجایی که فکرمیکنه همه کاراش درسته مدام پارازیت میندازه.البته اوایل با شوشو بحث داشتیم سر لین موضوع اما الان با گذشت تقریبا 1 سال دیگه خود شوشو هم فهمیده
سلام به هردوتا ستاره عزیز راستش بعد از 4 سال و اندی با هم بودن باید بگم تمام مشکلات ما، یعنی بدون اغراق هر دعوا، دلخوری و بحثی بوده علتش خانواده همسرم و اذیتهاشون بودند. اگر نه ما تو همه زمینه ها با هم تفاهم داریم. تا به حال نشده یکی از دعواهای ما سر پول، مسائل اعتقادی، برخوردهای بین خودمون و ...باشه. هرچی بوده سر فامیلش بوده.
2810