2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من زنی که توی خونه پدری آرامش و خوشی بیشتری نسبت به الانش (خونه شوهر)داشته باشه . همسرش یک دردسر بزرگ براش حساب میاد.
آرام باش....خدای امروز،فردا هم هست....مطمئنم،تو هم مطمئن باش.
آرزو جون درسته خونه پدر یه چیز دیگه هست ولی خداییش این بی انصافیه که شوشوهامونو دردسر بزرگ خطاب کنیم

چه زن چه مرد گاهی وقتا اشتباه می کنند ولی خوب زن ها حساستر و زود رنج ترند مخصوصا که خونه باباشونم سوگلی باشند دیگه بدتر
ستاره آسمون خدارو شکر من کلا از خوانواده شوشو دورم

و چون عروس اول هم هستم و شوشو خواهری نداره نازم برای خانواده شوشو هم خریدار داره

و البته چون شوهر من از 20 سالگی تا الان که 32 ساله هست مستقل بوده کمتر مامانیه خدارو شکر بعضی وقتا هم مجبور می شم یه حال کوچولو ازش بگیرم
چه جوری عزیزم حال کوچولو میگیری ؟ من که تاحرف از مامان شوشو بزنم هلاک و کشته میشم تابرسه به حال و اون حالمومیگیره هلنا جونم من تو تاپیک اولم درد رو اشتباه تایپ کرده بودم برای همین دو تا تاپیک زدم بیا تو اون یکی جالبه
اگر مردی نتوونه همسرش رو خوشبخت کنه به نظر من دردسره . درسته که زن هم میتونه مقصر باشه و نقش زیادی داره ولی این مردا هستند که به خواستگاری میان و قول خوشبختی رو میدن. من اگه مرد بودم هیچوقت نمی ذاشتم که زنم ازم ناراضی باشه و همه کار میکردم تا طعم خوشی رو بچشه .
آرام باش....خدای امروز،فردا هم هست....مطمئنم،تو هم مطمئن باش.
2810