2777
2789
سلام به مامانای عزیز. من بعد از تولد نی نی که الان 5 ماهس احساس پوچی میکنم. چون به هیچ کاری نمیرسم و فقط باید کار کنم و هیچ وقت تمومی نداره. قبلش کلاس میرفتم استخر ، زبان و....
حالا چکار کنم.ممنون
خوب این یک مقدارش بر می گرده به تغییرات هورمونی . بعدش هم الان شما داری با ارزش تر ین کار دنیا رو انجام می دی نه مثل یک سری آدم های بی خاصیت خوبه که هیچ کاری ازشون بر نمی یاد و الاف و بی کار همش تو این کلاس و اون کلاس هستند خوبن . ؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام متاسفانه نمیتونم دلداریت بدم دختر من الان1سالشه ومن هم مثل شما احساس پوچی میکنم وبه کارهای خونم نمیتونم برسم تازه همیشه هم خسته ام....فقط همین که میبینم تنها من نیستم که زندگیم اینطوری شده کمی خیالم راحت تر میشه....
برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
2805
منم بچم ده ماهشه به کار خونه که نمیرسم میگم ولش کن هر چقد تونستم انجام میدم منم آدمم ...تصمیم گرفتم واسه خودم ساعت تفریح بذارم ولم کن پوسیدم تو خونه ...انقد به خودت سخت نگیر بچه رو بده به شوهرت برو بگرد کلاس برو میتونی روزی دو سه ساعت بذاریش مهد دیگه انقدم نمیخواد فدا کاری کنید اونکه نمیفهمه ..والا خودمون واسه مامان بابامون چه کردیم که اینا بکنن یه کم وقتتو صرف خودت کن
منم متاسفانه تقریبا تا یک سال اول اینطور بودم بعدکه دخترم تونست راه بره و باهام این ور و اون ور بره بهتر شدم ولی همه اینا چند ماه بیشتر دوام نداشت چون متاسفانه دو قلو باردار شدم الانم که دوقلو ها بدنیا نیومدند از ترس همین مشکل در اینده کارم همش گریست.تورا خدا اگر راهی پیدا کردید به منم بگید.
آزیتا جان من هم شرایط تو رو دارم ولی یه برنامه هایی تو ذهنمه که می خوام عملیشون کنم.....
خوب قبلش باید یه کم برنامه ریزی کنم. ولی اینو بگم که حدس می زنم شرایط تو از من بهتر باشه چون من برای عملی کردن برنامه هام واقعا تو مضیقه هستم
آزیتا جون من برعکس همه کسانی حرف میزنم که میگن همه حواستو بده به بچت و از اینکه داری اونو بزرگ میکنی لذت ببر !!!!! یه مامان خوب قبل همه چیز باید به خودش برسه تا بتونه شاداب و پر انرژی باشه و این انرژی رو به بچشم منتقل کنه !!!! منم مثل شما بودم عزیزم بچه من یه مدلی بود ( الان یکساله شده ) و البته هنوزم هست که هر کی میدید میگفت خدا به باران صبر بده یا مثلا من اگه جای باران بودم دیگه فکر بچه دوم نمی افتادم !!! باورت نمیشه که این یکسال برا من سخت ترین سال زندگیم بود ( همش در حال بدو بدو بودم ) اما وسط همه این بدو بدو ها برا خودم وقت خالی میکردم تا بتونم به علائق خودم برسم !
مثلا همین حالا از امتحان برگشتم ولی به مادر شوهرم که بچه پیششه نگفتم رسیدم خونه اومدم یه یه ساعتی با دوست جونای نینی سایت گپ بزنم خوش باشم تو کلوپای جک بچرخم و خلاصه یکم خستگی ذهنمو برطرف کنم تا وقتی میرم دنبال بچه خستگی امتحانو با خودم نبرم شادی این لحظه ها رو براش ببرم !
تو هم شده با گذاشتن ساعتی کوچولوت از ماه دیگه که 6 مااهش میشه مهد یه ساعت هایی رو برا خودت خلوت کن !!!!
دوستان من یه چیز میدونم بچه ای ما وقتی بزرگ شن هیچ کدومشون یادشون نمیمونه چقدر براشون پختیم دادیم خوردن یا چقدر خونه رو براشون سابیدیم یا اینکه چقدر از همه چیزمون زدیم تا دم به دیقه پیششون باشیم اونا موفقیت ما رو یادشون میمونه اینکه وقتی میرن بین دوستاشون چه قدر میتونن به مادشون افتخار کنن و اینکه چقدر الان در کنار ما لحظه های شاد دارن ! سعی کنید به خودتو برا کار خونه فشار نیارین ! کار خونه همیشه هست ! ولی جوونی ما و کودکی بچه هامون همیشگی نیست !
منم همین احسا س بد و دارم فکر اینکه شوهرم دو سال دیگه دکترا میگیره و من فقط آشپزی کردم و بچه شیر دادم خیییل عصبانیم میکنه میخوام ادامه تحصیل بدم اما نمیدونم با وجود یه بچه ی یه ماه میشه یا نه تو رو خدا دعا کنید درست تصمیم بگیرم................
دعای نیمه شبی دفع صد بلا بکند...