2777
2789
عنوان

ارشد

1026 بازدید | 14 پست
بچه ها من 3بار ارشد دادم.2بار مجاز شدم اما با رتبه کم.سال پیشم اصلا مجازنشدم.یه دختر2.5ساله دارم.شوهرم ظاهرامخالفت میکنه اما بازم میگه هرچی خودت میخوای.اگه دوست داری بده.اما خانوادم اصرار دارن بدم.حتی میگن کمک مالی هم میکنیم.
الان دارم میرم کلاسهای تافل کانون زبان.از بیکاری خسته شده بودم دیدم ارشد هم قبول نمیشم گفتم برم کلاس زبان.
امسال تیرماه یه کم از هرکتاب خوندم اما بعد استرس زلزله های تبریز نذاشت تو خونه بمونم و بخونم بعدهم بی انگیزه شدم.
حالا هم وقت کمه و اینکه میترسم بازم فبول نشم.حالا بیایید نظرهاتونو بگین راهنماییم کنین بازم شرکت کنم یا؟من لیسانس زیست عمومی پیام نوردارم.کمکم کنین.خیلی بی انگیزه شدم
عزیزم منم الان تنها انگیزم خانوادم هستن که خیلی تویقم میکنن ... تو باز خوبه بچت دوسالشه من تازهمیخوام اقدام کنم نمیدونم اصلا بتونم نتونم با بارداری و بچه درس بخونم نشه بشه ... ولی بخون بهترین فرصته الان اگه بخوای نی نی دوم هم بیاری الان بخون تا دیگه زودترتموم شه... برنامه ریزی کن کتاباتم بذار جلو چشم که از هر فرصتی استفاده کنی وب خونی
یا حضرت رقیه امید هیچ کسو ناامید نکن  *فاالله خیرا حافظا و هو ارحم الراحمین *

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا شرکت کن ضرر نداره...اگه از نظر مالی خانوادت ساپورتت میکنن پیام نور ارشد میتونی قبول شی حداقل
حق با بودایی ها بود آدمهای گناهکار به مرگ محکوم نمیشوند'به زندگی محکوم میشوند
من میخام مدیریت اجرایی بخونم .... ریحان جون میگن پیام نو ر خیلی طول میکشه درسته؟؟؟ کلاساش مثله کارشناسی اختیاریه؟؟
نه منم تازه میخام شروع کنم ... اخه رشتمو فراگیر نداشت ... بعد الانم واسه دانشگاه ملی من 5 تا منبع باید بخونم تفاوتی نداره زیاد البته شاید واسه رشته من زیاد تفاوت نکنه ... امروز عصر ثبت نام میکنم
سلام
بر مادرانی که به نحوه تربیت فرزندتون اهمیت ویژه میدهید. توجه شمارو به مطلب زیر جلب میکنم..

کارگاه مهارت های فرزند پروری مثبت چیست
برنامه مهارت های فرزندپروری مثبت فعالیت های ساده و تغییرات کوچکی را به شما آموزش خواهد داد که می تواند منجر به تغییرات بسیار بزرگی در خانواده شما بشود. این برنامه به شما کمک خواهد کرد که متوجه کارکرد خانواده خود شوید و از چیزهایی که در گذشته می گفتید، فکر و احساس می کردید استفاده کنید و آنها را به سبک های جدید انجام دهید:
• خانواده ای با ثبات، حمایتگر و موزون ایجاد کنید.
• رفتارهای مورد علاقتان در مورد کودکتان را تقویت کنید
. • به طور مثبت، مداوم و قاطعانه با مشکلات رفتاری برخورد کنید.
• رابطه مثبت با فرزندتان ایجاد کنید، که در نتیجه آن بتوان ناسازگاری را حل کرد .
• از قبل برنامه ریزی داشته باشید تا بتوانید از موقعیت های سخت اجتناب کنید یا آنها را مدیریت کنید.
• به عنوان والد از خودتان مراقبت کنید.

این برنامه در بهبود مشکلات رفتاری کودکان بسیار موفق بوده است، قسمت اعظم این برنامه بر پرورش دادن رفتار و دیدگاه مثبت، مهارت ها و رفتار تاکید دارد. این برنامه کمک می کند به پیشگیری از مشکلات رشد و روابط خانوادگی و کودک را تشویق می کند که به استعداد های خود پی ببرند. برنامه فرزندپروری مثبت بیش از ۳۰ سال پیش توسط دانشگاه کوینزلند گروه حمایت از والدین و خانواده با همکاریهای بین المللی تدوین و از لحاظ علمی تائید شده است. این برنامه به صورت گسترده در کشور استرالیا و در دیگر کشورهای جهان مورد استفاده قرار گرفته است و بسار موفق ارزیابی شده است.

اینک با یاری یکی از اساتید برجسته این فن این دوره ها در باشگاه کودک تماشا در حال برگزاری است
برای کسب اطلاعات تکمیلی با این شماره تماس حاصل فرمایید
22374857
2810