2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قدیمیه .کلیپشم تو یه جایی مثل باره همه توهم وول میخورن 😁😁

فک کنم دیدیمش یه اسم اسپانیایی داره ولی یادم نمیاد😅😄

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
اسمشو نمیدونم خب

سرچ انریکه کل کلیپاش میاد از میفهمی کدومه 

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد
اسمشو نمیدونم خب

یه راه بهت میگم😊

برو قسمت image گوگل بنویس enrique iglesias musicvideo اینو که بنویسی قسمتای مختلف کلیپاشو میاره ، اگه از اهنگه تصاویرش یادت مونده زود پیداش میکنی.

من خیلی وقتا این کارو میکنم.

اگه برای چیزی که میخوای نمیجنگی ، برای چیزی که از دست میدی گریه نکن👊

subeme la radoi؟اینو ببین

آدمهایی هستند که خیلی وجود دارند.نمی گویم خوبند یا بد،چگالیِ وجودشان بالاست.اصلا یک امضا هستند برای خودشان! افکار،حرف زدن،رفتار و هرجزئی از وجودشان امضادار است.اینها به شدت خودشان هستند.یعنی تا خودشان نباشند اینطور خاص و امضادار نمی شوند که! در یک کلمه،شارپ هستند و یادت نمیرود هستن هایشان را،بس که حضورشان پررنگ است و غالبا هم خواستنی.رد پا حک میکنند اینها روی دل و جانت،بس که بَلدند باشند...این آدمهارا هروقت به تورت خورد،باید قدر بدانی...دنیا پراز آن دیگریهای بی امضائی است ،که شیب منحنی حضورشان،همیشه ثابت است!
On the floor?

نه مال شاید ۲۸ سالگی حنیفر باشه یه شلوار لی پاشه بعد تو خیابون میره که تست رقص بده میره یه جا سه تا مرد نشستن داورن بعد لباس عوض میکنه 😅😅😅 این میره رو‌میزه ووول میخوره مردا هم تو کف میمونن اخرش 

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
منم دنبال یه اهنگ از جنیفر لوپزم اونجا که میره رو میز جلوی چند تا اقا میرقصه ماتشون مییییره 😂😂اسمش ...

اسمش اینه aint your mama

اگه برای چیزی که میخوای نمیجنگی ، برای چیزی که از دست میدی گریه نکن👊
2810