2777
2789
عنوان

مامانای گل یک لحظه لطفا

8 بازدید | 5 پست
من دخترم هفت ماهشه بش آ+د میدم بیست قطره...مولتی ویتامین mimکه توش آهنم داره روزی یک سی سی...و شربت کلسیم روزی دو قاشق مربا خوری...میشه بگید کدوم و صب بدم کدوم و شب؟میدونم اهن و کلسیم نباید باهم باشه...من اهن و آ+د رو صب میدم کلسیم و شب...بده یا خوب؟
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یادمه دکتر به من گفته بود صبح مولتی ویتامین بده شب آهن . ولی کلسیم رو نمیدونم گفت این طریق استفاده واسه جذبش به بدن بهتره ضمنا نزدیک به مصرف آهن اصلا لبنیات بهش نده آهن با لبنیات خوب نیست
2805
اها پس باید جاشو عوض کنم مرسی دوست جونیا..شیرخودمم جز لبنیات حساب میشه الناز جون؟اخه اینقد اهنش بدمزس که بچم دهنش تلخ میشه باید یک چیزی بدم بخوره
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤