2777
2789
عنوان

کلاس خیاطی

17046 بازدید | 21 پست
دوستان

من خیلی دوست دارم که برم کلاس خیاطی و گلدوزی و خیاطی با چرخ خیاطیم رو یاد بگیرم .... اگر جای مکعتبر و منظم و خوبی را سراغ دارید راهنماییم کنید

ممنونننننننن
آموزشگاه تعاون - خانم زمانی ، برنامه به خانه برمی گردیم شبکه 5 هم می اومد واسه تدریس خیاطی ، روش مولر هم تدریس می کنه . آموزشگاه هم تو خیابون ستارخان روبروی برق آلستوم هستش . تابلو هم داره . شمارش هم اینه 44201881من خودم 3 سال پیش می رفتم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
جودی جون یعنی تمیزتر درمیاد ؟ کلا کاربردش چیه ؟ برای سری دوزیه یا دوخت تکی ؟

من چند سال پیش چند جلسه رفتم پیش یه نفر که مولر یاد بگیرم . اصلا الگو نمی کشید یه سری الگوی آماده سایز بندی داشت و اندازه های هر کسی رو روی الگوهای اصلی تطبیق میداد و کم و زیادشو درست می کرد
سلام ... من خودم گرلاوین البته با تغییرات کار کردم ولی تا اونجا که تحقیق کردم مولر دقیق‌تره و البته سخت‌تر... اگه واقعا علاقه داری و پشتکار برو سراغ مولر چون اولش یکم سخت و وقت‌گیره ولی اگه حوصله نداری برو همون گرلاوین چون ساده‌تره. راستی انجمن طراحی پارچه و لباس هم خیاطی به روش مولر رو به تفکیک یاد میده ولی گرون درمیاد.... من یه خانومی رو هم می‌شناسم حوالی تجریش که یه متد خاص خودش داره و استاد طراحی لباسم خیلی تعریفشو می‌کرد. البته خودم پیشش نرفتم

آموزشگاه یگانه پوش

با مجوز رسمی از سازمان فنی حرفه ای

اعطای مدرک معتبر در هر دوره از آموزش

از مبتدی تا پیشرفته    

زیر نظر اساتید دانشگاهی

با مدیریت سرکار خانم لشگری

(کارشناس طراحی دوخت و کارشناس ارشد هنر)

آموزش کلکسیونی از بهترین های مد روز انواع مانتوهای مجلسی و اسپرت

آموزش تخصصی لباس عروس ،شب،مجلسی و مدرن

آموزش تخصصی انواع گره ها،دراپه ها و گریت ها

آموزش انواع چادرها (ملی ،دانشجویی ،عربی ،خلیجی و...)

آموزش حجیم سازی

اموزش نقاشی روی پارچه را اضافه کن

آموزش نیوتکنیک ها و لباس های کشی

آموزش نازکدوزی،ضخیم دوزی و بچه گانه

آموزش اریگامی آموزش الگوهای ویژه

آموزش طراحی لباس

اموزش کچه ودرباردوزی وجواهر دوزی

استاد آقای پیر حسینلو مدرس دانشگاه

آموزش تخصصی برش و دوخت کامی کت و شلوار مردانه

استاد خانم عسگری مدرس دانشگاه

آموزش انواع تکنیک های نقاشی روی پارچه روبان دوزی

چهل تیکه،دوخت های سنتی،هویه کاری ،گل های کریستال

فلکه دوم صادقیه-بلوار اشرفی اصفهانی-خیابان باهنر (خجسته پور)بعد از 4راه هجرت با هنر پلاک115

021-44446740

سلام من جدیدا رفتم کلاس خیاطی خانم بزرگی که تو صدا سیما هم درس میدن خیلی عالیه و دارم ادامه میدم بقیه ی کلاسهارو  . البته اسم اموزشگاهشون شکوفه هست  . تو گوگل سرچ کنید هم شماره ش هست هم آموزشهای صداسیما 

2810