2777
2789
عنوان

دلم گرفته

91 بازدید | 17 پست

شوهرم همیشه میگه زن باید قوی باشه.خداییش برام کم نمیذاره اما گاهی یسری کارارو نمیکنه و این منو خیلی ناراحت میکنه. مثلا اگ من بگم باهم بریم بیرون یا کافی شاپ چند روز طول میکشه ک بریم اما اگ دوستاش بهش بگن بیا بریم ی دوری بزنیم سریع میره.. البته همیشه با اجازه من میره و میگه اگ تو مشکلی نداری و دوستاش آدمای خوب و مثبتی ان . من گاهی با اینکه رضایت میدم با دوستاش بره اما ته دلم ناراحت میشم میگم چرا خودش مثلا فکر نمیکنه ک نره با دوستاش. چون اکثرا وقتی میره من خونه تنها میمونم. بخاطر اینکه نمیخوام برم خونه مامانم یا کس دیگه ک اون خیالش راحت باشه و دیر بیاد. میخام خونه تنها باشم ک دلش جوش بزنه و زودتر برگرده. 1 ماه دیگه نی نیمون بدنیا میاد و من میترسم اون موقع هم نتونم درست حرفامو بزنم و مجبور شم زورکی رضایت بدم و با نی نی تنها بتونم و احساس بدی ازینکه چرا بیرونه و با ما نیست بهم دست بده... از طرفی نمیدونم چ دلیلی بیارم ک با اونا نره یا بفهمه ک من حساسم و کمتر کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه وقتی برگشت قیافه بگیری واکنشش چیه؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

استارتر عزیزم حتما باید ب زبون بیاری که دوس نداری بره مگه اون علم غیب داره از کجا بفهمه 

شوهر منم اوایل ازدواج میرفت سربرنامه دی جی بود گفتم دیگه دوس ندارم بری حسابی دعوا داشتیماااا ولی خوبیش اینجا بود که فهمید زنو نباید تنها بذاره 

من اوایل از ساعت۷ تا ۱۲ خونه مامانم که بهمون نزدیک بود میموندم انقدر سختم بود همه پی زندگی خودشون بودن جز من

زیادی درکش میکردم هر چیزی حد و اندازه ای داره

مرد باید از یه ساعاتی ب بعد در اختیار خانواده باشه

استارتر عزیزم حتما باید ب زبون بیاری که دوس نداری بره مگه اون علم غیب داره از کجا بفهمه  شوهر ...

کجاهم میرفته😳توتنها میموندی اونم میرفته مجلس مختلط دختراجلوش قر میدادن

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
قضاوت نکردم/: چون اهلش نیستم .. ولی خب زیادی طرفو محدود میکنه میخاد شوهرش دربست پیش خودش باشه ..خب ...

ن نمیخوام محدود کنم... برا همین ناچارا رضایت میدم ک بره. اما میگم بجای رفتن با دوستای مجرد با دوستای متاهل ک اونا رو هم دوست داره و باهاشون خوش میگذره با اونا بریم ک منم تنها نباشم