2777
2789
عنوان

بیاین واستون صلوات میفرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 62 پست

ممنون میشم برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

یکی از دوستامم دیشب تصادف کرده متاسفانه حالش زیاد خوب نیست دو تا بچه کوچیک داره خواهش میکنم براش دعا کنید😢😢🙏🙏

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوراز جونت عزیزم  چی شده

هیچی آقا من وسواسم مشاورم یک فیلم داد گفت ببین دیدم شوکه شدم   اود کرد وسواسم بعدشم یک یز دیگه شد الانم لهم

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏
خدالعنتش کنه منم برات فرستادم بمیره بااون عشق وعاشقیش عوضیدخترمردموبدبخت کرده خیلی عصبی ام چراتحمل م ...

بقران 40 سالشه من 25 سالمه من یکی دیگرو میخاستم مامانم اینا ندادن لج کردم اومدم به این اینم واسه من ناز میکنه.من چقدر بد بختم.

تیکر تولد 1 سالگی پسر گلمه😍😘
اره سر وخترخاله ی عوضیش.اسم اونو بجای اسم من صدا زد.توروخدا کسِ دیگه ای جای من بود حق نداشت ناراحت ش ...

خداهم اونوهم دخترخالشوبکشه توراحت بشی بمیرم برات حالم خیلی بده حرفتومیفهمم بی کسی سخته خدالعنتش کنه برات دعامیکنم ازاین ب بعدهمیشه برات دعامیکنم حتی تولحظه زایمانم.

لطفابرای اومدن برکت  ب زندگیم وادای قرضهامون بادلهای پاکتون صلوات بفرستیدمیدونم نفستون حقه دعاتون گیراممنون
هیچی آقا من وسواسم مشاورم یک فیلم داد گفت ببین دیدم شوکه شدم   اود کرد وسواسم بعدشم یک یز دیگه ...

😅😅😅امان از دس این مشاورا. بعضی وقتا بیشتر خراب کاری میکنن.

خسته نباشی عزیزم😆

یدونه پسر دارم من  😍    قند و عسل دارم من  
منم روح و روانم داغووووووووووووووووووونهههههههههههههه

عزیزم خیلی سخته

موقع سحر برات دعا میکنم گرچه میدونم بنده قابلی نیستم ولی تنها کاری هست که میتونم انجام بدم

خواهردم اصلا حالش خوب نیست و فقط خودش رو تو خونه حبس میکنه... غذا نمیخوره... حتی بعضی وقتها جواب تلفن هامون رو هم نمیده

دیگه واقعا موندیم که چی کنیم

دکتر هم میریم یه چند تا قرص هارو میخوره و بعد ول میکنه

خداهم اونوهم دخترخالشوبکشه توراحت بشی بمیرم برات حالم خیلی بده حرفتومیفهمم بی کسی سخته خدالعنتش کنه ...

الهی دورت بگردم خدا خودتو بچتو شوهرتو حفظ کنه.ایشالا هر چی از خدا میخای بعت بده.مرسی که هستین بچه ها دستتنو میبوسم.بودنتون بهم ارامش میده.همتونو دوست دارم😘😘😘

بقران 40 سالشه من 25 سالمه من یکی دیگرو میخاستم مامانم اینا ندادن لج کردم اومدم به این اینم واسه من ...

خاک توسربی لیاقت عوضیش توغصه نخوربرای بچت خوب نیس همون عفریته هاروبایدمیگرفتن ک روزی صدباربه چیزخوردن بی افتن ن زن صبوری مث تو

لطفابرای اومدن برکت  ب زندگیم وادای قرضهامون بادلهای پاکتون صلوات بفرستیدمیدونم نفستون حقه دعاتون گیراممنون
عزیزم خیلی سخته موقع سحر برات دعا میکنم گرچه میدونم بنده قابلی نیستم ولی تنها کاری هست که میتونم ان ...

ممنون خییییییییییییییییییییییلی نیاز به دعا دارم

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

برا موفقیت تحصیلیم 

لطف میکنی 

منم برات میفرستم 

اللهم  صلی علی  محمد و  آل محمد . 

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
😅😅😅امان از دس این مشاورا. بعضی وقتا بیشتر خراب کاری میکنن. خسته نباشی عزیزم😆

له شدم هی شستم شستم نمازم اشتباه شد اصلا یک وضعی شوک شدم دااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااغون 

[QUOTE=59718451]الهی دورت بگردم خدا خودتو بچتو شوهرتو حفظ کنه.ایشالا هر چی از خدا میخای بعت بده.

ممنون گلم 😚😚😚😚😍

خاک توسربی لیاقت عوضیش توغصه نخوربرای بچت خوب نیس همون عفریته هاروبایدمیگرفتن ک روزی صدباربه چیزخورد ...

اره بخدا لیاقتشون همون کصافتاس.نه منِ بد بخت خاک تو سر.منم فردا میرم ترمینال میرم از اینجا.دیگه هر چی میخاد بشه بشه.به جهنم.نکبتای عوضی حلالشون نمیکنم به این ماه عزیز

2810