2777
2789
عنوان

شبنم قلی خانی رو چقدر دوست دارید!

4767 بازدید | 98 پست

شبنم قلی خانی یکی از بازیگران محبوب ایرانی درباره بارداریش برای خانم های نی نی سایت صحبت کرده و احساسات و تجربیاتش رو به اشتراک گذاشته. شبنم جان در مصاحبه اختصاصی که با نی نی سایت دانجام داده از فعالیتها و کارهایی که در طول بارداری انجام داده برای شما صحبت کرده.

تا چه اندازه با این بازیگر جوان تجربیات مشترک دارید؟

نظرتون درباره نوع بازی و فیلم هایی که در آنها ایفای نقش کرده چیه؟

لینک مصاحبه اختصاصی شبنم قلی خانی با نی نی سایت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

چون زود نفهمید مارال مادرشه ومارال حسرت به دل مرد اصلا دوسش ندارم😕

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

هیچی

ی دختر باید شبیه پروانه باشه دیدنش زیبا...ولی گرفتنش سخت... بسلامتی هرچی دختر پاکه  .......قانون پایستگی نی نی سایت: هیچ عضوی در نی نی سایت از بین نمی رود بلکه از کاربری ب کاربری دیگر منتقل می شود:/

چقدر بد پست گذاشتین ....مگا باهاش دشمنی دارین 😐😐😐😐

از نظر من خانم خوب و موفقیه. استاد دانشگاه و بازیگر خوبیه و دوسش دارم😊

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
مصاحبه ای ک باش کرده بودید رو خوندم متاسفانه بخاطر اینکه همیشه خیلی نقش مثبت داشته و همیشه حق با ای ...

ممنونم از اینکه لینک مصاحبه رو مطالعه کردید

نه فیلمی ازش دیدم نه اصلا می‌دونم چه شکلیه. البته بی احترامی به ایشون نباشه من سالهاست سینما و تلویز ...

اگر دوست دارید بیشتر با ایشون آشنا بشید می تونید متن مصاحبه رو مطالعه کنید

2810