2777
2789
عنوان

سرخ کردن بادمجان با حداقل روغن

| مشاهده متن کامل بحث + 18236 بازدید | 77 پست

داره برامون فيلم ميگيره لود نشده صب كنيد

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمک که برای گرفتن زهرابسه دوستان به روغنش کاری نداره هاااا منم سفیده تخم مرغ میزنم فوق العادس هم طل ...

ولی منم نمک و اب میزارم میمونه خییلی روغن کمتری میگیره 

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓

بادمجان ها را توی ماهیتابه ميچينيم،بعد یک مقدار خیلی کم روغن ميريزيم(در حد چند قاشق)بعد از گذشت یک دقیقه،وقتی ماهیتابه قشنگ داغ شد،یک سوم لیوان آب جوش توش می ریزیم،بعد سریع درش را میبندیم.

آب سریع به بخار تبدیل میشه و بادمجان ها بخار پز میشن،بعد از اینکه آبش تموم شد(حدود ۵ دقیقه) دوباره چند قاشق دیگر روغن بریزید تا کامل سرخ شود.

بادمجان ها را توی ماهیتابه ميچينيم،بعد یک مقدار خیلی کم روغن ميريزيم(در حد چند قاشق)بعد از گذشت یک د ...

هاااااا اینجوری روغن نمیگیره؟

ترسم کزین چمن نبری آستین گِل کز گلشنش تحملِ خاری نمی‌کنی
بادمجان ها را توی ماهیتابه ميچينيم،بعد یک مقدار خیلی کم روغن ميريزيم(در حد چند قاشق)بعد از گذشت یک د ...

خودت امتحانش کردی؟ واقعا خوب میشه؟ 

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓

امتحان کردبی خوب میشه واقعا؟

قشنگ سرخ میشه یاحالت ابپزمیشه؟

2810