2777
2789
عنوان

مامانای نی نی های متولدین مهر 89 بیاین با هم دوست بشیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 391876 بازدید | 10061 پست
فوق العاده هست مامان جون هنرمند،خسته نباشی وانیا به قمری 1 ذیقعده هست روز تولد حضرت معصومه و روز دختر
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الی گل پسرت آبانی میشه یا آذر؟ من تو مسافرتم و هر روز سر میزنم،بقیه کجان؟
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم
سلام به به الی جون خیلی خوشگل شده دستت درد نکنه مامان باسلیقه مامان وانیا خوبین خوش میگذره بابا شما زرنگیدا! !!جلو جلو تولد میگیرید الی جون خوب وضعیت مناسب نیست زیاد خودتو اذیت نکن برای تولد 3 روز از اینور 3روزازاونور باید کار کرد مواظب خودت باش
آذر ان شالله به دنیا میاد کیک و کاپ کیک رو از بیرون میگیرم سوپ مامانم درست می کنه خواهرم دسرا رو درست می کنه خودم بورک و کاپ پیتزا و کیک مرغ، اینا رو می برم خونه مامانم با مامانم درست می کنم تولدشو خونه مامانم می گیرم برای اون روز کارگر گرفتم جم و حورا با اونه
به سلامتی الی جون ممنون مهرفام من اصفهان بودم و چهارشنبه برگشتم خیلی مواظب خودت باش الی جون
فاطمه خانم مبارکه ایشاا....120 ساله بشی زیر سایه پدر و مادرت خسته نباشی الی جون...عالی شده
سلام مامان فاطیما جون..خوبی؟ الی جون میشه بگی هزینه تولد در کل چقدر شد؟؟
2810