2777
2789
عنوان

مامانای نی نی های متولدین مهر 89 بیاین با هم دوست بشیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 391876 بازدید | 10061 پست
سلام...خوش اومدی اسم گل پسرت چیه یک هانیه خانمی داشتیم که دیگه به ما سر نمیزنه اونم پسرش 7 ماهه بود
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من وانیا رو بردم دکتر چند روز پیش قدش 102 بود وزنش تقریبا 15 شماهم قد و وزن بچه ها رو بگید
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم
ممنون دوستان بابت قد و وزن خوش اومدی مامان لیلا جون اسم گل پسرت چیه؟؟
مهرفام تهرانی؟؟ من شهرستانم و اطلاعاتی ندارم عزیزم
رشد اجتماعی کودک چهار ساله همچنان که کودک به چهار سالگی نزدیک می شوند، معجزه ای در زمینه روابط اجتماعی به وقوع می پیوندد.کودکان ناگهان روابط دوستانه همیشگی و بی نظیری را آغاز می کنند و از بازیهای گروهی لذت می برند. او در این سن، برای اولین بار همبازی خود را بر اساس علایق مشترک انتخاب می کند.او سعی می کند هویت اجتماعی خود را به دست آورد.بسیاری از چهارساله ها می دانند چگونه رابطه دوستی ایجاد کنند.با این حال ممکن است بعضی از آنهادر برقراری ارتباط دچار مشکل شوند زیرا چندان برونگرا نیستند یا تجربه کمی در این زمینه دارند یا مشکلاتی در واکنش نشان دادن نسبت به الگوها یا هنجارهای اجتماعی دارند.ممکن است این کودکان نیاز داشته باشند که شیوه پیوستن به جمع را به آنها یاد بدهید.یا نشان دهید که چگونه می توان سر صحبت را با کسی باز کرد.مثلا راهنمای اش کنید بگوید " سلام اسمت چیه؟" یا " می تونم با توپت بازی کنم؟"..این روشها سرانجام ملکه ذهن کودک می شود و او به نوبه خود راه آشنایی با دیگران را خواهد یافت. همچنان که کودکان با هم بازی می کنند، هر کودکی می تواند خیالپردازیهای خود را بیان کند .در این سن با صدای بلند راجع به پیچ و خمهای داستانهایشان برای هم حرف می زنند. در مورد به توافق رسیدن بچه ها با هم در نظر داشته باشید، معمولا برقراری ارتباط میان خواهر و برادرها جنجال برانگیز تر از رابطه با یک همسال است. زیرا دو کودک در این شرایط باید همیشه اسباب بازیها ، محل زندگی و پدر و مادر خود را با یکدیگر تقسیم کنند. البته در این سن ، کودک نسبت به قبل، راحتتر اسباب بازیهایش را با دیگران تقسیم می کند .نسبت به سه سالگی اعتماد به نفس بیشتری دارد ، یعنی دیگر فکر نمی کند قرض دادن به معنی از دست دادن است! در چهار سالگی نسبت به سال گذشته ،بهتر از طریق گفت و گو مشکلاتشان را حل می کنند و در واقع تلفیقی از همان کلمات و شیوه هایی را که والدین و دیگر افراد بالغ برای حل مشکلات، از آن استفاده می کنند ، به کار می گیرند. کودکان در چهار سالگی عاشق قوانین هستند چون به آنها کمک می کند تا احساسات درونی شان را کنترل کنند و بچه های دیگر را تحت نفوذ قرار دهند. مثلا د رمورد تعداد کودکانی که در آن واحد می توانند از یک وسیله بازی استفاده کنند.گاهی ناگهان اختلاف به وجود می آید و با هم درگیر می شوند و البته معمولا خودشان به تنهایی مشکل را حل می کنند .برای حل مشکل بیشتر از قبل از کلمات استفاده می کنند و در حین بحث ،احساساتشان را مستقیما بیان می کنند.اغلب برای کودک چهارساله مشکل است به هنگام بازی با یک بچه بزرگتر ، از خود دفاع کند ، در اینگونه موارد ، او به تشویق و حمایت والدین و آموزشها و مهارتهای لازم نیاز دارد.در خصوص بچه های کوچکتر هم باید به نحوی آموزش ببیند که بی اراده یا پررو بار نیاید. گاهی که فرزندتان در طول بازی بیش از حد مضطرب یا هیجان زده می شود ، شاید به ضربه زدن و پرت کردن متوسل شود. به همین دلیل مهم است که همیشه در دسترس کودک باشید تا در صورت بروز مشکل ، کمک رسانید. در این سن به تدریج مفهوم "دوست صمیمی" د رذهن کودک شکل می گیرد و با اینکه از این صمیمت لذت می برد، باید بتواند از پس روابط پیچیده بر بیاید.اگر از طرف دوست نزدیکش طرد شود یا مورد توهین قرار گیرد، احساسش به سادگی جریحه دار می شود و نیاز به حمایت عاطفی شما دارد
2810