2777
2789
عنوان

مامانای نی نی های متولدین مهر 89 بیاین با هم دوست بشیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 391876 بازدید | 10061 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهتره که توی یک ساعت مشخصی سعی کنیم همه با هم on line باشیم.مثلا بین ساعت 4 تا 5 عصر چطوره؟راستی من 2 ماه پیش چند بار توی پوشک آراد توی مدفوعش لکه های کوچک خون دیدم که دکتر گفت دیگه نباید لبنیات مصرف کنم چون آراد به لبنیاتی که تو مصرف می کنی حساسیت داره.با این حساب تا آخر دوران شیردهی فکر کنم پوکی استخوان بگیرم.شماها همچنین موردی براتون پیش نیومده؟
2805
بهناز جان پسر من جدیدا خیلی بد عنق شده.دوست داره همش یکی باهاش حرف بزنه یا بغل کسی باشه.پسر شما چطوره؟مثلا میتونه نیم ساعت بدون دردسر روی زمین باشه و کسی باهاش بازی نکنه؟
سلام گلی جون .مگه این فسقلی ها میذارند کهتو یه ساعت مشخص کانکت باشیم!!!!!من قم زندگی میکنم شما کجایید؟من پسرم ساعت 12 زودتر نمیخوابه >از اول هم اینطوری بود قبل خواب تا میتونه میخوره اینقدر که از پرخوری مدام ترش میکنه تا خوابش ببره اما تا 4 یا 5 صبح بیدار نمیشه معمولا.اما بعد از اون هر 2 ساعتی بیدار میشه برای شیر خوردن.تا 10 صبح که دیگه بیدار که شد مدام میخوره !شب با شیشه بهش میدم چون بعد 4 ساعت شیرم زیاد میشه و تو خواب و بیداری نمیتونه بخوره و به گلوش میپره .بعد 4 ساعت 120 سیسی میخوره.
پسر منمبا وجود اینکه اصلا گریه نمینه مگر موقع درد.حالا یاد گرفته تا ازش دور میشم سر و صدا راه میندازه.اما یک ربع تنها میمونه کاری نداره اگر حالش خوب باشه بیشتر.اما دیگه داره بازیگوش میشه.
هیچ وقت به خدا نگو که مشکل بزرگی دارم،به مشکل بگو که خدای بزرگی داری..
راستی نی نی های گل شما چند ساعت میخوابند؟راحت میخوابند یا نه؟پسر من که مدام باید تو نی نی لای لای تکون بخوره تا بخوابه به صدا هم خیلی حساس شده اگر یه جای شلوغ بریم همش حواسش پرت میشه نمیخوابه.بعضی روزا خیلی میخوابه بعضی روزها هم از صبح تا شب 3 ساعت بیشتر نمیخوابه.موقعی که شکمش کار نکرده باشه خیلی بیقرار میشه.دکترا میگن که بچه شیرخوار یبوست نمیگیره اما پسر من اگر 2 یا 3 روز دلش کار نکنه موقع دستشویی کردن نق میزنه و خیلی ناراحته و زور میزنه.نمیدونم چه کار کنم!نظرتون چیه؟
هانیه جان من خرم آباد زندگی می کنم.راست می گی بچه ها اجازه نمی دن ساعت مشخصیconnect بشیم ولی اگر تونستیم بین 4 تا 5 وصل بشیم.دکتر برای یبوست به بچه خواهرم که 6 ماهشه یک روغن مخصوص داده که برات اسمشو می پرسم.پسر من توی روز باید هر 2 یا 3 ساعت یک خواب کوتاهی بره تا سر حال بشه.می گم شاید بد عنقی این روز هاش به این خاطر باشه که می خواد دندون در بیاره البته شایدم بغلی شده.هر چی میگردم یک اسباب بازی مناسب که بیخطر باشه و آراد بتونه دستش بگیره پیدا نمی کنم اون اسباب بازی های پلاستیکی که با فشار دادن دست صدا می دن همشون چینی هستند و شنیدم که مواد دوم اند و اگر بچه توی دهنش بزاره خطرناکه.لثه گیر ها هم که زیاد براش سرگرم کننده نیستند.راستی تو هم این کوچولو بچه اولته؟اسمش چیه؟
سلام گلی جان.آره بچه اولمه.محمد مهدی.اگر بتونی یه سری جغجغه های عروسکی هست که البته خیلی صدا ندارند بخری خوبه این عروسک ها حالت حلقه ای که توی دست بچه میشه بذاری. چینی نیست نمیدونم کجاییه؟اما چون نرمه خوبه.من که هنوز پسرم بلد نیست چیزی بگیره اما باید خودم براش صدای جغجغه ها رو درارم تا ذوق کنه.فکر نکنم به این زودی دندندون دربیارند البته پسر من چون نارس هست دیرتر درمیاره.
راستی گلی نی نی چند کیلو ؟
سلام دوستان چند روزی نبودم.
شادی جان چون نی نی من کم وزن بود دکتر از 4 ماهگی کمک غذایی رو تجویز کرد .البته وقتی پیش یه دکتر دیگه بردمش این نظررو نداشت.اما چون دیدم نی نیم وزن گرفته غذاشو قطع نکردم.
گلی جان من از روروئک استفاده میکنم.اصلا مشکلی برای راه افتادن ایجاد نمیکنه فقط باید حواست به نی نی گلت باشه تازه یه جور تمرینه نی نی من الان وقتی زیر بغلشو میگیرم قدم برمیداره وراه میره ..
هانیه جان نی نی من الان کمکش کنم راه میره و غلت میزنه وسایل رو میگیره تازه جیغ زدن رو هم یاد گرفته نی نی منم دستشو زیاد میخوره البته من پستونک میدم که اصلا توصیه نمیکنم اینکارو بکنی چون نی نی من سینه نمیگیره مجبورم.تو یه کتاب خوندم بچه ها تو این سن همه چیز دهنشون میکنن این بخاطر سنشونه چون نوک زبون اونا حساس تر از نوک انگشتاشونه وبا این کار اونامیخوان به جنس اشیا پی ببرن نه مزه.در ضمن نی نی من از ساعت 9 میخوابه تا 4 یا 5 صبح چندتا هم چرت 1 ساعته در طول روز داره .تو شب هم گاهی 2 بار یا اصلا بیدار نمیشه واسه شیر خوردن.البته این روتینشه ولی همیشگی نیست.
سلام مامان زهرا جون.اینکه میگی نینیت زیر بغلشو بگیری راه میره ربطی به روروئک نداره همه نی نی ها توی این سن این کار رو دوست دارند.مطالبی هم که من گفتم جایی خوندم علمی بود از خودم نگفتم ممکن برای یه بچه روروئک خوب باشه اما آمار نشون داده که پرخطره.درضمن خارجی ها جدیدا برچیب پرخطر روی روروئک میزنند.اما استفاده از اون بسته به سلیقه و نظر هر مادریه!!!!زهرا جون شاغلی؟نی نی 5 صبح پا میشه چی کار میکنی خودت؟
سلام بهناز جان چرا گریه میکنی هر وقت آمدی پیام بذار ما که دیدیم جواب میدیم.این فسقلی ها دیگه اجازه اینترنت آمده به ما نمیدند.
سلام هانیه جان منم باهاش بیدارم دیگه عادت کردم .عزیز اطلاعی در مورد دادن بعضی میوه ها تو این سن به نی نی هامون نداری و اینکه چه میوه ای خوبه .؟نی نی من کم خونی داره غیر قطره اهن چی میتونم بهش بدم تا کمکش کنه بهترشه.؟
2810