2777
2789
عنوان

تازه فهمیدم ک برام دعا گرفتن بیاین بگم‌چه خبره

| مشاهده متن کامل بحث + 1727 بازدید | 51 پست

بعد گفت من باید یه سری کارها کنم و بعد خبرت میکنم و میگم ک چیکار کنی از اون شب حالم یه جوریه باورتون نمیشه همه چی و میدونست من ا ن شب تا صبح داغ کردم و تب داشتم طوری ک شوهرم پاشد پاشویم کرد 

👈 خسته منم پاندا ادامو در میاره 👉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورتون نمیشه تو راه همه تو شوک بودیم که اینارو از کجا میدونه اخه یه چیز خانوادگی بود من مثلا یکی از درد هام این بود ک پاهام قفل میکرد اول ک رمل و انداخت گفت من خیلی ترسیدم حالا قراره بیان خونمون و بگه من چیکار کنم 

خوش به حالت پیش اهل فنش رفتی منم خیلی پیش دعا نویس ها میرم اما بارشون نیست

بخدا من اینقدر ترسیدم ک نگوووو از ترس تب کرده بودم اخه یه دردهای عجیبی داشتم ک فقط انگار اون منو درک میکنه 

عزیزم تورو خدا شمارشو ب من بده.چندوقته اوضاعم بهم ریخته.احساس سنگینی میکنم.بد میارم و کابوس های ترسن ...

بخدا من شمارشو ندارم بابام داره اگه بهم داد چشم 

اگه واقعا انقدر کارش درسته شماره ای چیزی بده ماهم مشکلمون حل شه

من توسعه میکنم نرین من از اون شب یه جوری شدم فک کن طرف همه راز هامو ریخت رو دایره البته یه چیرایی رو نگفت ولی خیلی بد بود حس میکردم الان داره ذهنمو میخونه حتی به من گفت دکتر نرو بی فایدس من تو یه سال بالای ۵۰ بار رفتم دکتر و همه گفتن چیزی نیس

من توسعه میکنم نرین من از اون شب یه جوری شدم فک کن طرف همه راز هامو ریخت رو دایره البته یه چیرایی رو ...

چرا اگر واقعا واسمون دعا گرفتن و باعث اینهمه درد و عذابه خیلی خوبه بریم خدا از باعث و بانی این دعاها نگذره