به نام خدا
چي ميشه كه به برنامه ريزي هامون عمل نميكنيم؟؟
قسمت اول
چند سال پيش بود كه كتاب ((راز )) رو پيداكردم .يادم نيست كامل خوندم يا نه،
ولي خوب يادمه كه همون روزا فضاي مجازي پر شده بود از حرف از ((قانون جذب))
و هنوز هم خيلي ها دنبالش هستن ...
من نميخوام اين قانون رو تاييد يا رد كنم.
ولي ميخوام بگم خدايي كه مارو خلق كرده خيلي وقت پيش وخيلي زودتر از اين به اصطلاح دانشمندان و نويسندگان به چيزي شبيه قانون جذب اشاره كردن
((لئن شكرتم لازيدنكم و لئن كفرتم ان عذابي لشديد))
اگر شكرگزاري كنيد، قطعا بر نعمتهاي شما مي افزايم واگر كفران نعمت كنيد، همانا عذاب من شديد است،ايه ٧.سوره ابراهيم
خدايي كه از شكر ما بي نيازه و با كفر ما ضرري بهش نميرسه چي ميشه كه دوس داره ما شكرگزار باشيم و كفر نعمت نگيم؟؟
قطعا خدا دوس داره ما مثبت فكر كنيم
وقتي ما به داشته هامون فكر ميكنيم
سرشار از انرژي مثبت ميشيم و خدا اين رو دوس داره و عوضش بهمون جايزه ميده و چند برابر بهمون نعمت ميده ، و وقتي ميخوايم به نداشته هامون فكر كنيم و غر بزنيم وانرژي منفي به همه جا ساطع كنيم خدا هم بدش مياد قطعا و در ازاش قراره مارو عذاب كنه😨😨😨
پس خدا در مورد انرژي هاي مثبت و منفي اصلا شوخي نداره با ما و انقد قاطع با ما صحبت كرده،،،
حالا اگه برا وقت و فرصت دعا كنيم و بخاطر فرصت هايي كه داشتيم شكرگزاري كنيم چي؟؟
خدا ميتونه بيست و چارساعت رو برا ما چهل و هشت ساعت كنه؟؟
البته خدا از راه هاي ديگه اي وقت رو برا ما مضاعف ميكنن
از راه بركت دادن به وقت و زمان ما
كه خودم بارها تجربش كردم،
گاهي از يه زمان كوتاه خيلي فيض بردم و گاهي در يه زمان طولاني هيچ كاري رو از پيش نبردم.
اولين روزها كه كارتونو شروع ميكنيدو
روي برنامه ريزي كردن زوم ميكنيد
شروع كنيد زمان هايي كه به برنامتون عمل كرديد از خدا تشكر كنيد
و بعد دعا كنيد كه خدا كمك كنه كه به برنامه هاتون پايبند باشيد
جداي از نيروي ملكوتي و معنوي كه من شخصا به وجودش اعتقاد دارم،
يه حسن خيلي بزرگ ديگه هم داره
و اون اينه كه وقتي چندين و چند بار تو روز دعا ميكنيد و شكرگزاري ميكنيد در واقع چندين بار ذهنتون به سمت برنامه هاتون ميره
وكيه كه ندونه افكار ما مستقيم با عمل ما در ارتباطه
وقتي در طول روز بارها به برنامه ريزيم فكر كنم ناخود اگاه به سمت انجامش هم ميرم،
دوم اينكه به خودتون قول بديد حتي حتي حتي اگر به هيچكدام از قسمت هاي برنامتون عمل نكرديد
فقط و فقط يه قسمت از برنامه هست كه بايد به اون يك قسمت تحت هرشرايطي عمل كنيد و اون اصلا كار سختي نيست
پركردن جدول روزانه در پايان شب
حتي اگه شب فراموش كرديد يا انقد بي حوصله بوديد كه نتونستيدپرش كنيد،
در اولين فرصت ممكن روز بعدش اين كارو انجام بديد
حتي بازم اگه اتفاقي افتاد كه نشد
دوروز بعدش ، مال دوروز رو يه جا پركنيد.
حتي اگه امتيازتون تو اون روزا كلا صفر باشه.
اينجوري كم كم اون برنامه اثرخودش رو ميذاره
و اگرتوي برنامتون پيشروي نداشتيد به هيچوجه نااميد نباش
كه نااميدي فقط از جانب شيطانه
خدايي كه بارها در قرانش ((لاتياسوا)) و (( لاتقنطوا)) رو آورده، نااميدي رو دوس نداره،
پس نااميد نباشيم.
برا خودتون يه كاراي اسوني رو قرار بديد كه شب ميتونيد بهشون پايبند باشيد
مثلا من موقع پركردن برنامه روزمره در پايان روز
يه دونه لغت زبان و مسواك زدن رو كه ميبينم همون لحظه پاميشم انجامشون ميدم و بلاخره يه امتياز كوچيكي از اين قسمت ميگيرم.
درسته كه اون لغت زبان وقت زيادي از من نميگيره اما وقتي جمع ميشه خيلي ارزشمنده
و پايان هفته هفت تا لغت جديد رو بلدم.وقتي ميخوايم برنامه رو شروع كنيم يهو سخت گيري هاي بيش از اندازه برا خودمون نداشته باشيم
مثلا مني كه روزي نيم ساعتم درس نميخوندم نميتونم يهو روزي ده ساعت بخونم
پس واقع بين باشم و هفته اول رو با نيم تا يه ساعت شروع كنم و بعد اگه پايبند بودن كم كم زيادش كنم
و باور داشته باشم كه
((فمن يعمل مثقال ذره خيرا يري))
حتي كوچيكترين و كمترين تلاش هاي من رو حتي همون يه دونه لغت زبان رو كه خوندم خدا ميبينه وبهش بركت ميده ان شالله.
هيچ كاري و هيچ موفقيتي يه شبه به دست نيومده ،همين اعمال كوچيك جمع ميشه و يه موفقيت بزرگ رو ميسازه
خوب يادم مياد كه سال اول دبيرستان كه بودم تازه وارد مدرسه تيزهوشان شده بودم
همه بچه ها يا راهنمايي تيزهوشان و نمونه بودن يا كلاس تيزهوشان رفته بودن خيلي چيزاي دبيرستان را توراهنمايي خونده بودن و فقط من بودم كه از يه مدرسه دولتي و بدون كلاس وارد تيزهوشان شده بودم.
وقتي معلم فيزيك اومد سر كلاس و گفت كه انرژي جنبشي رو همتون بلديد ديگه؟؟
و شروع كرد از روي دفتر اسامي رو صدا زدن كه درس بپرسه و من مثل بيد ميلرزيدم و ميترسيدم كه پاي تخته برم چون بلد نبودم و همه بچه ها مثل اب خوردن بلد بودن
يا وقتي دبير شيمي مون پرسيد كه ارايش الكتروني رو ب