2777
2789
سلام دوستان امروز پسرم 21 ماهش تموم شد اما من هنوز هیچ اقدامی برای از شیر گرفتش نکردم آخه خیلی بهم وابسته هست و تنها راه خوابیدنش هم شیر خوردنه لطفا اگه کوچولوهاتون و از شیر گرفتین روشهاتون رو برام بگین ممنون
تنها می توانیم چیزی را بگیریم که می دهیم.
در مورد از شیر گرفتن من که میخوام تا دو سالگی بدم ولی مهدیه زهرا از یک سالگی شیر شبش قطع شد مشاور پایش بهم گفت باید قطع شه هم دلم براش میسوخت هم میترسیدم ولی واقعا به نفع هر دومون شد
گفت اگه خواست بهش آب با لیوان سوراخ دار بده،اگه راضی نشد بغلش کن و کمر و بازوشو با تماس پوستی بمال ،گفتم فقط می می آرومش میکنه و گریه میکنه و اگه ندم کلا بیدار میشه ،گفت عیب نداره بیدار شه و باهم بازی کنین سرگرمش کن که یادش بره،بالاخره با چند روز بیخوابی از سرش افتاد،قبلش یک ساعت هم نمیخوابید و همش می می میخواست ولی با این روش اولش یک بار با نماز صبح میخورد و بعد یه مدت اصلا نخورد.
گفت بعد 18 ماهگی هم تا الان معنی مامان می می بود ولی باید بشه بازی،تا اومد طرفت شروع کن به بازی کردن باهاش تا حواسش پرت بشه،بعد اگه یادش رفت که هیچی ولی اگه باز اصرار کرد بعد 10 تا 15 دیقه بازی بهش بده که معنی مامان عوض شه و اینطوری کم کم یاد میگیره که هی می می نخواد و میاد طرفت برا بازی کردن
به شدت هم مخالف چیزی کشیدن یا تلخ کردن سینه بود
وَ إِذَا سَأَلَکَ عِبَادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْیَسْتَجِیبُواْ لِی وَ لْیُؤْمِنُواْ بِی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ(186) آپلود عکس رایگان و دائمی
مامان امیر رضا من پسری رو از شیر گرفتم همین چند روزه گذشته اول شیر روز رو کامل قطع کردم البته به صورت تدریجی وقتی دیدم داره با هام کنار می یاد تو شب هم کم کم شیر بهش ندادم شب اول دو بار دادم شب بعد یک بار بعد هم که خودش اصلا نخواست
از هیچ چیزی هم استفاده نکردم مثل صبر زرد یا ...... فقط از قبل همش تو گوشش می خوندم که بزرگ شدی و میمی بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی پسری من تو روز بیشتر شیر خشک می خواد و انقدر وابسته ام نبود مگه وقت خوابش ولی از شب تا صبح اویزونم بود
ولی این بدون خدا خودش کمک می کنه من فکر می کردم سخت تر از این هاست

این تایپک رو بخوان
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=296917&PageNumber=1
2805
من هم چون دکتر پارسا گفت 21 ماه کافی برای شیر خوردن بچه هایی که کامل به دنیا میایند و 2 سال برای بچه هایی هست که زودتر از 9 ماه به دنیا میایند پارسا رو از شیر گرفتم
البته روز اول فقط کارم گریه بود !
4 روز فقط شبها در خواب بهش دادم و در طول روز اصلا نخورد و بعدش هم 2 شبه که دیگه شیر نمیخوره !
کار سختی هست بخصوص برای مادر من که دارم از غصه میمیرم سینه ها م هم پر از شیر میشن و باید خالی کنم بریزم دور
واقعا دیروز بعداز ظهر که از خواب بلند شده بود خودشو برام لوس میکرد معلوم بود شیر میخواد اگه همسرم نبود شاید بهش شیر میدادم

پارسا جز اون دسته بچه هایی در شیر خوردن بود که زبانزد بود از وابستگی یعنی خیییییییییییییلی شیر میخورد و من فکر میکردم عمرابتونم این بچه رو از شیر بگیرم اما انگار شد دیگه !