خانومایی که اوایل بارداری هستید روزه میگیرید مثلا هفته 10 کلا باید بگیریم یا نه ؟
خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن الهی آمین خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی خدایا شکرت
من ادم عادی و مجردم نمیگیرم شما با بارداری میخوای بگیری
حتما برا خودت دلیل قانع کننده ای داری
خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن الهی آمین خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی خدایا شکرت
وقتي خدا گفته نگيريد و حتي قضا هم نداره اين روزه براتون براي چي بايد به طفل معصوم فشار بياريد؟!؟ميدو ...
قضا نداره ؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چرا بعضیا میگن قضا داره بعضیا میگن نداره مراجع فرق داره یا عدم آگاهی کافی
بله عزیزم منم نگرفتم آخر ماه کفارشو دادم امسالم که شیر میدم همین کارو میکنم
قضا شو هم میخوای بگیری یا همون کفاره کافیه
من الان داشتم با شوهرم واسه همین روزه گرفتن صحبت می کردیم اون میگفت نگیر منم میگفتم میگی ...
شما هم بارداری
من عاشق این ماهم ولی متاسفانه بعید میدونم بگیرم چون الآنم یه ذره دیر غذا بخورم دستم میلرزه شاید روزای قدر کله گنجشکی بگیرم و بعد اینکه تو شیردهی وقتی غذای مناسب و کافی بخوری باید بگیری دیگه کلاه شرعی نباید گذاشت مخصوصا بچه به کمکی بیافته حتمی باید گرفت