2777
2789
عنوان

روزه و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 48 پست
من ادم عادی و مجردم نمیگیرم شما با بارداری میخوای بگیری 

حتما برا خودت دلیل قانع کننده ای داری

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت
وقتي خدا گفته نگيريد و حتي قضا هم نداره اين روزه براتون براي چي بايد به طفل معصوم فشار بياريد؟!؟ميدو ...

قضا نداره ؟

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا بعضیا میگن قضا داره  بعضیا میگن  نداره  مراجع فرق داره  یا عدم آگاهی کافی

من الان داشتم با شوهرم واسه همین روزه گرفتن  صحبت  می کردیم اون میگفت نگیر منم میگفتم میگیرم.از آخرم گفت راضی نیستم بگیری.😯😥😔

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 
بله عزیزم منم نگرفتم آخر ماه کفارشو دادم امسالم که شیر میدم همین کارو میکنم

قضا شو هم میخوای بگیری  یا همون کفاره  کافیه

من الان داشتم با شوهرم واسه همین روزه گرفتن  صحبت  می کردیم اون میگفت نگیر منم میگفتم میگی ...

شما هم بارداری  

من عاشق این ماهم ولی متاسفانه بعید می‌دونم بگیرم چون الآنم یه ذره دیر غذا بخورم دستم می‌لرزه شاید روزای قدر کله گنجشکی بگیرم و بعد اینکه تو شیردهی وقتی غذای مناسب و کافی بخوری باید بگیری دیگه کلاه شرعی نباید گذاشت مخصوصا بچه به کمکی بیافته حتمی باید گرفت 

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   
شما هم بارداری  

آره هفته ۲۵ 

میگم بزار روز اولو بگیرم اگه حالم بد شد نمیگیرم 

میگه خدا گفته نگیر نباید بگیری 

حالا با این پست هایی که بچه گذاشتن خوندم ترسیدم یکم

ولی روزه قضا زیاد دارم موندم اونارو چطوری بگیرم

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️