خانومایی که اوایل بارداری هستید روزه میگیرید مثلا هفته 10 کلا باید بگیریم یا نه ؟
خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن الهی آمین خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی خدایا شکرت
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن الهی آمین خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی خدایا شکرت
نمیشه یه دستور برای همه داد.شما باید ببینید توانایی گرفتن روزه رو دارید تو این شرایط یا نه.اگر نتونستید و احتمال خطر دادید اگر برای سلامت جنین بود بعدا علاوه بر قضا یه کفاره هم باید بدید اما اگر برای سلامتی خودتون بود نیازی به پرداخت کفاره نداره.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
كل دكتراي زنان و زايمان تاكيد داشتن سه ماهه اول و سوم خطرناكه
حتي تنفس جنين كم ميشه
خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.
آخه من بعضی رو دیدم تو بارداری و شیردهی کامل روزه میگیرن برا همین من موندم که چیکار کنم