2777
2789
آره ولی صداوسیما تحریمه تو خونمون! رفت و آمدی هم باکسی نداریم که دور و برش حرف بزنن و بشنوه ولی همون ...

خیلی اشتباه می کنی عزیزم ، حداقل صدا و سیما تحریمه ، سی دی های کارتون فارسی براش بگیر ، علت تاخیر بچت هم همینه ، الان اصلا زبان فارسی رو یاد نگرفته بعد تو کنار گوشش انگلیسی می ذاری ؟ خب بچه قاطی می کنه ؟ مگه تو کشور انگلیسی زبان زندگی می کنه ؟ زبان انگلیسی خیلی خوبه ولی بعد از این که زبان مادری جا افتاد ، خودت زیاد باهاش صحبت کن و شعر و  داستان هم زیاد براش بخون ، دیگه کارتون انگلیسی هم نذار

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام از چه سنی میشه گفت بچه م اختلال یادگیری داره؟ 

کودک بسته به ویژگی های ژنتیکی و ارثی و محیط و جنس پسر گاهی دیرتر صحبت میکند با گفتار درمان مطرح نمایید تا بررسی کنند.

اختلالاتیادگیری در سنین پیش از دبستان و سالهای دبستان مشخص میشوند و کودکانی هستند با هوش در حوزه نرمال و بالاتر که در یک یا چند موضوع آموزشی ضعیفتر از حد انتظار عمل میکنند و دچار دشواری در یادگیری میشوند

اختلال در یادگیری بیشتر مربوط به مدرسه هستش،مثلا بچه ای که چهاردست و پا نرفته احتمال اینکه در خواندن ...

در کل درست می گی ولی نمیشه گفت مثلا بچه ای که سینه خیز نرفته مثلا تو فلان دچار مشکل میشه !

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
شعر میخونم ولی فقط انگلیسی بلدم!!! شعرای فارسیم اتل متل توتوله و یه توپ دارم قلقلیه س! تاثیر جم کید ...

وای بچه منم همین مشکلو داره عاشق جم کیدز از اموش انگلیسی بیشتر خوشش میاد تا فارسی

وای بچه منم همین مشکلو داره عاشق جم کیدز از اموش انگلیسی بیشتر خوشش میاد تا فارسی

آره از همون اولش آهنگای فارسی که تو گوشیم بود و دوس نداشت و نمیدید ولی انگلیسیا رو خیلی دوس داره

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
این نداره دیگه! تو شهر غریبیم و کس و کار نداریم

یه کم که بزرگ تر شد بذارش مهد البته خودت هم اگه سنش پایینه هواش رو داشته باش تا با هم سن و سالاش ارتباط داشته باشه یا کلا کلاس هایی که هم سن و سال هاش هستن بذارش

یه کم که بزرگ تر شد بذارش مهد البته خودت هم اگه سنش پایینه هواش رو داشته باش تا با هم سن و سالاش ارت ...

مهد ماهی از پونصدتومن شروع میشه! فعلا داریم کلی اجاره خونه میدیم و وام و اینا! پول مهدم بدیم چیز زیادی واسه خودمون نمیمونه! 

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
در کل درست می گی ولی نمیشه گفت مثلا بچه ای که سینه خیز نرفته مثلا تو فلان دچار مشکل میشه !

آره،همیشه استثنا زیاد هست،امااااااا من خودم دوسال در مورد این موضوع مطالعه کردم،کتاب های اختلال یادگیری مصطفی تبریزیان و چند سایت مربوطه رو مطالعه کردم،رو چند بچه هم اثرشو دیدم بخاطر همین اینجا اینقدر با قاطعیت گفتم

مهد ماهی از پونصدتومن شروع میشه! فعلا داریم کلی اجاره خونه میدیم و وام و اینا! پول مهدم بدیم چیز زیا ...

همه ی مهد ها از ۵۰۰ شروع نمی شن که ، کلا منظورم این بود که ارتباطش با هم سن و سال هاش بیش تر بشه ، حتی پارک هم بیش تر ببریش خوبه

2810