2777
2789
خانمی اختلال یادگیری چیه دقیقا منظور همون عدم تمرکز هست؟

اختلال یادگیری به بچه ای می گن که هوش متوسط یا بالا تری داره و شرایطش خوبه و مشکل دیگه ای نداره ولی توی یک یا چند تا از درس ها مثل ریاضی یا خواندن یا املا دچار مشکله و نمراتش از انتظارمون پایین تر میشه

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیش فعالی و اختلال یادگیری با هم فرق دارن ولی خب بیش فعالی هم می تونه منجر به مشکل در یادگیری و مشکل ...

یعنی یک مشکلی داریم به نام اختلال یادگیری که کاملا جدا از بیش فعالی هست خب اینو کی میتونه تشخیص بده سن تشخیصش از کی هست؟

آره بابا  مامان  دو سه چار هف هش ده و توپ و گاز و دست و پا و عمه و عمو و چندتاکلمه ی دیگه ...

بشین جلو بچه ات طوری که دهان تو رو ببینم و روزی یه کلمه رو اینقدر تکرار کن تا یادبگیره،براش کتاب داستان بخون شعر براش بخون،احتمالا تو خونه خیلی کم باهاش حرف می زنین

یعنی یک مشکلی داریم به نام اختلال یادگیری که کاملا جدا از بیش فعالی هست خب اینو کی میتونه تشخیص بده ...

اره دقیقا ، بیش تر تو دبستان و بعدش می فهمن و حتی تا سال ها متوجه نمی شن ولی اگه یکی تخصص داشته باشه توی پیش دبستانی یا سن پایین تر بچه می تونه احتمال بده که این بچه ممکنه بعدا دچار مشکل بشه ، مثلا بچه ای که خودکنترلیش پایینه یا توجه خوبی نداره یا حافظش دچار مشکله یا مهارت دست قوی ای نداره یا .... ، در کل اگه با بچه از همون اول تمرین و بازی هایی بشه که این مهارت ها توش رسد کنه ، بعدا احتمال این که به مشکل بخوره کمه 

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
خانمی اختلال یادگیری چیه دقیقا منظور همون عدم تمرکز هست؟

اختلال یادگیری برای بچه هایی هست ک توی یادگیری مشکل دارن.حالا چه تلفظ یا نوشتن یا حرف زدن و ادای کلمات و حرکات  وخیلی چیزای دیگه.امکان داره با عدم تمرکز هم همراه باشه.

بشین جلو بچه ات طوری که دهان تو رو ببینم و روزی یه کلمه رو اینقدر تکرار کن تا یادبگیره،براش کتاب داس ...

شعر میخونم ولی فقط انگلیسی بلدم!!! شعرای فارسیم اتل متل توتوله و یه توپ دارم قلقلیه س!

تاثیر جم کیدزه! اینم دو زبونه شده

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
شعر میخونم ولی فقط انگلیسی بلدم!!! شعرای فارسیم اتل متل توتوله و یه توپ دارم قلقلیه س! تاثیر جم کید ...

خب تاخیر بچت یکی از دلایلش این می تونه باشه ، اشتباه می کنی ، کارتون های فارسی براش بذار ، کاملا فارسی حرف بزن تا اول زبان مادریش براش جا بیافته بعد از ۸ سالگی انگلیسی یاد بگیره ، ایران هستی؟

اختلال در یادگیری بیشتر مربوط به مدرسه هستش،مثلا بچه ای که چهاردست و پا نرفته احتمال اینکه در خواندن مشکل داشته باشه زیاده،بچه ای که نخزیده باشه و غلت نزده باشه دیکته اش ضعیفه بچه ای که لی لی نکرده باشه بسختی جدول ضرب رو حفظ می کنه،پسرم اختلال در یادگیری بخاط اینه که اون حرکتا و بازی هایی که ما تو بچگی انجام می دادیم ایا انجام ندادن،درمانش هم فقط و فقط بازی هست بازی حرکتی خزیدن غلتیذن،لی لی کردن بالا پایین پریدن،لبه ی جدول راه رفتن،دارت بازی کردن،توپ پرتاب کردن بازی قایم موشک که اسباب بازی فروشی دارن،تمرین ماز،پیدا کردن شکل تو نقاشی،اختلاف تصاویر پیدا کردن

خب تاخیر بچت یکی از دلایلش این می تونه باشه ، اشتباه می کنی ، کارتون های فارسی براش بذار ، کاملا فار ...

آره ولی صداوسیما تحریمه تو خونمون! رفت و آمدی هم باکسی نداریم که دور و برش حرف بزنن و بشنوه ولی همون جم کید کارتونای فارسی هم داره ولی انگلیسیاش بیشتره

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
2810