2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اختلال یادگیری یعنی چجودی؟ پسر من 30 ماهشه و حرف نمیزنه ولی سعیشو میکنه و اکثرا فقط حرف اول کلمه ها رو میگه هم اختلال یادگیری حساب میشه؟

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
طبیعی هست اگه بابا یک کلمه دیگه رو میتونه بگه مشکلی نیست

آره بابا  مامان  دو سه چار هف هش ده و توپ و گاز و دست و پا و عمه و عمو و چندتاکلمه ی دیگه رو میگه

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
بیش فعالی هم میتونه یا اختلال یادگیری باشه

یعنی چی یعنی اختلال یادگیری  میتونه یک بچه داشته باشه بدون اینکه بیش فعال باشه؟

منظور از اختلال یادگیری همون اختلال عدم تمرکز هست یانه؟

مامان ها سعی کنید با بچتون قبل از دبستان بازی هایی کنید که توجه و تمرکز و مهارت های چشم و دست و حافظش رشد کنه ، اگه این مهارت ها رو توش تقویت کنید احتمال اینکه تو مدرسه دچار مشکل بشه خیلی کمه

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
یعنی چی یعنی اختلال یادگیری  میتونه یک بچه داشته باشه بدون اینکه بیش فعال باشه؟ منظور از اختلا ...

بیش فعالی و اختلال یادگیری با هم فرق دارن ولی خب بیش فعالی هم می تونه منجر به مشکل در یادگیری و مشکل بشه ، اختلال عدم توجه هم فرق داره ولی در کل بچه ای که اختلال یادگیری داره در توجه و حافظه و کنترل خودش و مهارت های دست و بدن و ... می تونه مشکل داشته باشه که یه بچه ی بیش فعال هم این مشکلات رو کم و بیش داره 

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
2810