2777
2789
عنوان

مشکلات من و نی نی توی ماشین

2510 بازدید | 15 پست
مامانا من یه مشکل خنده دار و در عین حال گریه دار دارم پسرم به هیچ عنوان توی ماشین بند نمی شه اوایل فکر کردیم شاید دوست نداره توی بغل باشه براش صندلی ماشین خریدیم اما اون انگار کارو بدتر کرد چند روز براش جالب بود اما یه دفعه از اون هم بدش اومد حالا هم وقتی می خوایم بریم بیرون من عزا می گیرم چون می دونم یه مسابقه کشتی کج در انتظارمه به خدا نمی دونین اینقدر تو ماشین پیچ و تاب می خوره و مشت و لگد می زنه که از کت و کول می افتم نمی دونم چه کار کنم شما چطوری نی نی هاتونو تو ماشین کنترل می کنین؟ نی نی من 11.5 ماهشه.
آدما مثل عکس هستن ؛ زیادی که بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین .

واااااااااااااااااااااای نگو که دلم خووووووونه. منم از وقتی زایمان کردم تا الان که نی نیم 14 ماهشه یادم نمیاد یه بار تو ماشین آسایش داشته باشم. دایم میخواد وول بخوره و از سروکول من بالا بره!!! تازه خانوم دائم هم ممه میخواد و من بیچاره از وقتی سوار ماشین میشم ممه ام بیرونه تا برسیم!!!!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من هم همین طور هست

وقتی میخواهیم بریم مسافرت خدا به داد برسه

از یکسالگی هم صندلی ماشین داره

تا موقعی که خوابه خوبه و اگه بیدار باشه اصلا نمیمونه

ولی الان نسبت به قبل خیلییییییییییییییی بهتر شده

موقعی که بیداره باید مدام با یه چیزی سرگرمش کنم
زندگی دوربین عکاسی است لطفا لبخند بزنید
2805
نی نی های من ماشین رو به شدتتتتتتتتتتتتتتتتتتت دوست دارن. امااااااااااااااااااااااااااا چشمت روز بد نبینه.

صندلی ماشین رو قبول ندارن.......... سر بغل بودن من دعواشونه.

میرم بیرون دلم باز بشه... بدتر میگیره.

ههههههههههههه
من واسه ماشینمون مانیتور گذاشتم....سی دی هائی که دوست داره رو واسش میبرم میذارم تا آروم بشه وگرنه منم مشکل شمارو باهاش دارم....چند تا اسباب بازی هم گذاشتم توی ماشین مخصوص ماشین که واسش تازگی داشته باشه وقتی میبینم داره اذیت میکنه میدم دستش بازی کنه
من پسرمو از 1 سالگی گذاشتم تو صندلی ماشین...
یکی از سرگرمی هامون گذاشتن آهنگ بچگونه بود که با هم میخوندیم....
ماشینها رو یکی یکی بهش نشون میدادم.. رنگشون رو میگفتم و....
کلا موقع رانندگی همه اش در حال حرف زدن و دست زدن بودیم...

همیشه اسباب بازی و کتاب و لیوان آبمیوه و مقداری خوراکی همراهم بود

وقتی هم بیتابی و گریه میکرد اکثرا اهمیت نمی دادم.... یا براش توضیح میدادم که زود میرسیم و هر چقدر گریه کنه نمی تونم بغلش کنم....
الان که 3 ساله است هیچوقت جایی بجز صندلی اش تو ماشین نمیشینه
پسر من هم خیلی اذیت میکرد یادمه همیشه وقتی به مقصد میرسیدیم از کت و کول افتاده بودم البته نه فکر کنید الان خوب شده نه بهتر شده یه مدتی دارم عادتش میدم که بره صندلی عقب بشینه و اونجا رو میگه صندلی منه
براش کتاب میبرم تو ماشین و میخونم تابلو ها رو نشونش میدم
البته پسر من از نینی شما بزرگتره 2 سال و 3 ماهه هست من فکر کنم یکم بزرگتر شه مشکلت کم کم رفع میشه
من دخترم 5 ماهشه .. از یه ماهگی یادش دادم که بیرون رو نگاه کنه..

الان توی ماشین نه شیر می خوره نه می خوابه ..میگه فقط بذارید بیرون رو نگاه کنم..

شما هم کاری کنید که ماشین سواری برای بچه تفریح باشه
مثلا آهنگ مورد علاقه اونو بذارید. اسباب بازی براش ببرید توی ماشین
در راه مسافرت ماشین رو تند تند نگه دارید تا بچه بازی کنه.. مثلا توی پارکهای شهرهای بین راه
توی این سن طبیعیه.......ولی باید بزاریش توی صندلیش و از خودت کلی مایه بزاری خودتو بکشی تا سرگرم شه......چون مجبوره و باید توی صندلیش بشینه..........ساینا از 8 ماهگی توی صندلی مخصوص میشینه.....خییییلی خوب بود تاااااااا 1 سالگی....از 1 سالگی زورکی مینشست تا 1سالو نیمگی.......از اون به بعد 1 ماه ترکش دادم بعد از مدتی دوباره واسش تازگی داشت.....و الان که 2 سال و نیمشه با ترفند.....ال سی دی که روی صندلی واسش نصب کردیم سرگرمه و جیک نمیزنه.....بیشتر هیپنوتیزم میشه و خوابش میگیره.......فاصله ال سی دی تا جایی که میشینه باید کم نباشه.....واسه چشمهاش ایییییییییی نمیتونم بگم بی ضرره ولی عوضش ایمنه.....
نه حالت تهوع نمی گیره فکر کنم می خواداز توی ماشین بره بیرون من خودمم کاملا مخالف جلو نشوندن بچه هام اما آرتین جایی نیست توی ماشین که چند دقیقه بتونه تحمل کنه . خب مامانمم نزدیکم نیست که وقتی کار دارم بچه رو بذارم پیشش بیشتر کارا رو هم باید با ماشین بریم انجام بدیم اما با این وضعیت........
آدما مثل عکس هستن ؛ زیادی که بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین .

2810