2777
2789
به نظر من سا خودت برو سرکار بچه رو بذار مهد یا همسرت یه کار دیگه هم پیدا کنه اگه ماشین دارین شبا مسافر بزنه. یه کار دیگه هم بهت پیشنهاد میکنم خودت که تو خونه ای از همسایه ای کسی یکی دو تا بچه بگیر خونه خودتون نگه دار کمک خرجتون میشه. حتی یه دونه هم بگیری باز کلللللللی خوبه
پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...
مهد گذاشتن بچه خیلییییییییی خرج داره

بعدش هم با این حقوقهای الان یه چیزی هم باید از جیب بذاری بچه رو ببری مهد هیچی برای خودت نمیمونه که
نیازی نیست اطرافمون پر از آدم باشه ... همون چند نفری که اطرافمون هستند، آدم باشند کافیه ...!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حقوق کارمندهای دولت و نمیتونن بدن همه اش میگن بودجه نداریم

کسی الان نمیتونه درخواست بازنشتگی بده چون بودجه ندارن پول بازنشستگی و بدن
نیازی نیست اطرافمون پر از آدم باشه ... همون چند نفری که اطرافمون هستند، آدم باشند کافیه ...!!
حق هم دارن خوب دروغ نمیگن که بودجه ندارن

وقتی مثل آب خوردن 3 هزار میلیارد پول گم میشه

عاقا میگه کشش ندید

وقتی همه تحریممون کردن ازمون نفت و گاز نمیخرن ار کجا بیارن

فکر کردی دلشون به حال مردم سوخته
باران جون بچه ها درست میگن شوهرت و راضی کن برو یه کاری پیدا کن

قبلش ببین میصرفه بچه ات و بذاری مهد با حقوقی که قراره بگیری
عزیزم منم تقریبا این خستگی هارو که مربوط به دوران بارداری و بچه داری بود داشتم حتی کارم به قرصهای ضد افسردگی کشید.به نظرم سعی کن وابستگی بچه رو به خودت کم کنی وبیشتر پیش باباش بزاری .حتی اگه اولش گریه کرد ناراحت نشو .ساعتهایی که بچه توی روز میخوابه .برو سراغ کار ترجمه.یا شبها اونو زود بخوابون . اگه میتونید یه بچه هم سن دخترت هم روزها نگه داری خیلی خوبه.راستی خودت هم از مکمل ویتامین یا آهن (حتی شده ایرانی) استفاده کن.
2810