2777
2789
عنوان

تسلیت فوت مبی می ناز، عضوی از خانواده نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 52126 بازدید | 778 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مریم کاش دفعه اخر که زنگ زده بودی نمیگفتم سر کارم میومدم پیشت الان من چی کار کنم اروم شم خدایا چرا همش اتفاقای بد

نغمه الان براش چی بخونم چی کار کنم ؟

خدایا دلم و اروم کن خدایا صورت مریم و هستی و اریا از جلو چشمم نمیره اون ور

خدایا برای تو که کاری نداشت چرا خوبش نکردی

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠
وأی دارم میمررررم
هیچکدام از آنهایی که همسرت را با آنها مقایسه میکنی نوز با تو زندگی نکردند تا نقاط ضعفشان را هم ببینی از دور همه در زندگیشان قهرمانند.. اما نه قهرمان واقعی کسی است که با خوشی و ناخوشی عاشقانه در کنارت زندگی میکند ... !!!/http://8pic.ir/images/trsq7q4kegwbbiltou38.jpg
Klik hier voor meer gratis plaatjes باورم نمی شود !.......یعنی بار سفر بست تمام آرزوهایت از روی زمین!

دیگر آنجا رنج نمی کشی!...................و از ته اعماق وجودت آه نمی کشی!

گفتی جایی را می شناسم که دردت را دوا می کند!.....و تو دیدی کسی را که هر دردی را دوا می کند!

دستانت را دراز کن!....ماه مال توست !

درخت انار آنجاست !.......................بوی عطر سیب را می شنوی مال توست!

آسمان را بریز در پیاله ای مست ابدیت شو......تمامش مال توست!......

حالا از آن بالا همه چیز را بهتر می بینی .........بخند به این همه ذهن های کوچک در قفس خاکی نشسته!...............به این همه غرورهای پر ز باد آویزان بر یک سایه!........به این همه کفر و تردید!.....
بخند به تمام چیزهایی که ما مشکل می بینیم و از آن بالا چه قدر کوچک است!....
بخند به لحظاتی که شاید فکر می کردی دنیا پایان همه جاست!
بخند با تو فرشته ها هم به خنده می افتند از این همه خاکهای مضحک روی زمین!

یک فاتحه از ته قلب، هدیه ای از جنس بهشت ، برای کسی که جسمش برایش تنگ شده بود..........
Klik hier voor meer gratis plaatjesKlik hier voor meer gratis plaatjesKlik hier voor meer gratis plaatjesKlik hier voor meer gratis plaatjesKlik hier voor meer gratis plaatjesKlik hier voor meer gratis plaatjesKlik hier voor meer gratis plaatjesKlik hier voor meer gratis plaatjesKlik hier voor meer gratis plaatjesKlik hier voor meer gratis plaatjesKlik hier voor meer gratis plaatjesKlik hier voor meer gratis plaatjesKlik hier voor meer gratis plaatjesKlik hier voor meer gratis plaatjesKlik hier voor meer gratis plaatjesKlik hier voor meer gratis plaatjesKlik hier voor meer gratis plaatjesKlik hier voor meer gratis plaatjes

بِسْمِ اللَّـهِ الرَّ‌حْمَـٰنِ الرَّ‌حِیمِ ﴿١﴾ الْحَمْدُ لِلَّـهِ رَ‌بِّ الْعَالَمِینَ ﴿٢﴾ الرَّ‌حْمَـٰنِ الرَّ‌حِیمِ ﴿٣﴾ مَالِکِ یَوْمِ الدِّینِ ﴿٤﴾ إِیَّاکَ نَعْبُدُ وَإِیَّاکَ نَسْتَعِینُ ﴿٥﴾ اهْدِنَا الصِّرَ‌اطَ الْمُسْتَقِیمَ ﴿٦﴾ صِرَ‌اطَ الَّذِینَ أَنْعَمْتَ عَلَیْهِمْ غَیْرِ‌ الْمَغْضُوبِ عَلَیْهِمْ وَلَا الضَّالِّینَ ﴿٧﴾

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
روحش شاد
من هر وقت اسم قسمت تبادل نظر میومد اسم تابیک می می ناز میومد جلو چشمام نمیدونم چرا اسم تابیکش دلنشین بود
خدا بیامرزدش مریم جون دیگه از امشب درد نمیکشه
خدا به داد بچه های گلش برسه خدا بهشون صبر بده که دیگه مجبورن بدون مادر زندگی کنن خیلی سخته سخت
اگه بهونه مادرشونو بگیرن کی میخواد دل داغدیدشونو آروم کنه
من هیچ وقت مثل امروز از خدا طلب عمر نمیکنم الان یه مدته تنها دعایی که ورد زبونمه اینه که خدایا اینقدر به من و همسرم عمر و سلامتی بده که بتونیم بسرمونو به سرانجام برسونیم چون هیچ کس به اندازه بدر و مادر دلش برا بچه هاش نمیسوزه
خدایا خودت محافظ کوچولوهای مریم باش
این روزها طرح روی جلد آدمهاست که پرفروششان میکند ، نه متنشان . . .
2810