2777
2789
عنوان

دورهمی حضوری مامانا

| مشاهده متن کامل بحث + 25832 بازدید | 325 پست
شما مهمان ما هستید قطعا مامان عزیز ولی اگر قبلش ثبت نام انجام بدید ما میتونیم با توجه به تعداد نفرات ...

با تشکر فراوان مهربونا.

خیلی خوبه که این برنامه ها هست. برای امثال منی که مادر اولی هستیم (   مثل روزه اولی ها) و واقعاً تو این زمونه تربیت بچه ها از نون شب واجب تره، میتونه خیلی کمک کنه.

امیدوارم بتونم کنارتون باشم.

من 19سالمه مجردم میشه منم بیام ؟؟؟

سلام

این دورهمی برای هر کسی که دغدغه های مادرانه داره، می تونه مفید باشه. با توجه به شرایط، خودتون بهتر می تونین تصمیم بگیرین که حضور در این دور همی براتون می تونه مفید باشه یا نه .

ما خوشحال می شیم که میزبان شما باشیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام برای چه سن افرادیه  همه میتونن بیان؟

سلام دوست عزیز

برای شرکت در دورهمی محدودیت سنی وجود ندارد، می تونین یک بار مهمان ما باشید و خودتون تصمیم بگیرین که حضور در این دور همی می تونه براتون جالب باشه یا خیر

در هر حال ما خوشحال می شیم که افتخار میزبانی از شما رو داشته باشیم.

سایناکیک خونگی

مامان های گل برای تولد کوچولو های دوست داشتنی تون می تونید به ما سفارش کیک و شرینی بدید 

بهترین برای کوچولو ها با قیمت مناسب

سایناکیک

اینستاگرام ما رو بینید     sainacake

اگر در جستجو مدرسه مناسب در محدوده خود هستید .علمی نو  را نصب کنید

جهت گوشی های اندروید

https://cafebazaar.ir/app/com.elminovin.elmino/

جهت گوشی های آیفون

https://new.sibapp.com/applications/starter

اپلیکیشن علمی نو قابلیت‌ها و امکانات بسیاری را در اختیار کاربران خود قرار داده که از جمله آن‌ها می‌توان به امکانات زیر اشاره کرد :

1.نصب سریع و آسان از مراکز معتبر دریافت اپلیکیشن مانند کافه بازار ،  و سیب اپ .

2.جستجو طبقه بندی ( با توجه به منطقه ، مقطع تحصیلی ، نوع مدرسه و جنسیت و. . . .)

3.جستجو با توجه به فاصله از مبدا

4.بانک اطلاعاتی کامل  

5.اطلاعات دقیق از مدارس و مراکز

6.توضیحات مختصر و مفید و کارآمد از وضعیت مراکز آموزشی  

7.عکس ، ویدئو و محل دقیق مراکز

8.بر قراری ارتباط با مراکز  از طریق تلفن ، سایت و . . .

2810