سلام مامان عزیز برای دورهمی مامانا محدودیتی وجود ندارد فرزندتون هم می تونن در کنار مربی های ما در ...
من و دختر شش ماه ام هم میتونیم بیایم
همسرم چطور؟
باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام.دوستان این برنامه در مورد زنان باردار و مادران هست. من عقدم و در شرف رفتن سر زندگی. دوست دارم ی ...
سلام این برنامه صرفا برای مادران یا افرادی که باردار هستن نیستش برای هر خانمی کاربرد داره اما اختصاصا برای بحث های قبل از عقد و نامزدی و ... نیست امیدواریم بتونیم با موضوع های اختصاصی هم این برنامه رو داشته باشیم
سلام برای حضور بابا ها مانعی نداریم اما در روند این برنامه ها که یک سال هر ماه هستش حتما دورهمی هایی به صورت اختصاصا زنانه و یا به هم راه همسر هم خواهیم داشت امیدوارم برنامه های اولیه مورد توجه و استقبال قرار بگیره تا بتونیم با هماهنگی قبلی برنامه ها رو پیش ببریم هدف اینه که یک گردهمایی منسجم ماهیانه با همراهی دوستانمون در خانه کودک وارش داشته باشیم
سلام برای حضور بابا ها مانعی نداریم اما در روند این برنامه ها که یک سال هر ماه هستش حتما دورهمی های ...
ساعت خیلی بدی هستش
ایکاش اخر هفته بود و اینکه دختر شش ماهه من فکر نمیکنم اجازه استفاده از برنامه هاتون رو بده بهمون
باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
سلام من فردا چهل هفته کامل میشم ولی هیچ دردی ندارم چیکار کنم
😐😐😐😐