2777
2789
عنوان

دورهمی حضوری مامانا

| مشاهده متن کامل بحث + 25832 بازدید | 325 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تست گيرى تيم نونهالان فرشاد پيوس براى حضور در ليگ دسته يك تهران

متولدين ٨٢ دو ماه آخر و ٨٣ و ٨٤

زمان پنجشنبه و جمعه زمين ديهيم ( پايين تر از مترو فدك خيابان شهيد مدنى زمين چمن مصنوعى ديهيم ( رسالت ) )

براى اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس بگيريد

09125170017

دوستان من خودم اندازه گیری امواج خونم  را سپردم به یه شرکت  و تمام امواج خونم از ماکروفر و مودم وای فای و تلفن های همراه همه خانوادمون و تلفن بیسیم خونم و تمام لامپ های کم مصرف خونم و امواج رادن و ایکس و گاما عه خونم  و آنتن روبروی خونم که چقد امواج به خونم منتقل  میکنه  و میزان پارازیتی که به خونم میرسه را با گزارش دقیق برام اندازه گیری کردند و یه عالمه مطالب آموزنده و نکات آموزشی  و آداب کار کردن با تمام وسایلی که  امواج ازش ساطع میشه را بهم گفتن

حتی یه لباس بارداری ضد امواج توو دوران بارداری برای خانومم ازشون خریدم

لباس بارداریو جلوی چشمم تست کرد که جه چوری عمل میکنه!   موبایل رو بزاری توو لباس آنتن نمیده  و بیاری از لباس بیرون آنتن میده!من یادمه اون موقع توو مرحله تبلیغات بودن و چون ابتدای کار بود پول خیلی کمی دادم اما خیالم راحت شد چون خانومم باردار بود و خیلی نگران بودم.

امیدوارم این فرهنگ توو مملکت ما جا بیفته  و همه بدونن چقدر مهمه

سوال منم همین با این تفاوت که پسر من یک سالشه

سلام مامان عزیز,مربی های مهربون ما در خانه کودک وارش مراقب کوچولوهای نازنین هستند و شما با خیال راحت میتونید در جلسه حضور داشته باشید. تنها موردی که هست چون پسرتون خیلی کوچیک هست اگر تجربه جدایی از شما رو نداشته باشه احتمال داره با مربی ها همراهی نکنه در نهایت تصمیم باشماست.

سلام شرایط سنی برای بچه ها هست؟ پسر من ۲ سالشه  میتونم شرکت کنم ؟

سلام, شرایط سنی خاصی نیست مامان عزیز و شما میتونید پسر کوچولو عزیز رو به مربی های مهربون بسپارید و خودتون برای جلسه تشریف ببرید.

سلام ميشه بگيد دقيقا چه روزيه و هزينش چقدره از چه ساعتي؟

سلام. دوشنبه ۲۱ خرداد ساعت ۱۰:۳۰ الی ۱۲:۳۰ دومین جلسه دورهمی مامانا برگزار میشه , این برنامه به همراه خانه بازی برای کوچولوهای نازنین رایگان هست.

2810