2777
2789
عنوان

دورهمی حضوری مامانا

| مشاهده متن کامل بحث + 25832 بازدید | 325 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ..من از روز سوم پریودم قرص خوردم واسه تحریک تخمکام وبعدش 3 تا آمپول اچ ام جی زدم ی روز بعدش دوتا آمپول اچ اس جی زدم ..ولی الان اصلا علائم تخمک گذاریو ندارم بنظرتون تخمکم آزاد نشده 

بنده مشاور اوریفلیم هستم . اوریفلیم برند دوم جهان هست محصولاتش عالی و تخفیف های خوبی داره  .بهتون مشاوره میدم و متناسب با پوستتون و مشکلتون بهتون محصولات رو معرفی میکنم و سفارشاتتون رو هر جای ایران باشید با پست بهتون میرسونم

کاتالوگ ۱۲ تازه شروع شده تخفیفات خوبی داره . سریعتر عضو کانال بشید و سفارشتون رو ثبت کنید

@oriflame_showe

سلام از آشنایی با این تاپیک خوشحالم و دوست دارم من هم تو دورهمی ها شرکت کنم 😊😊

مرجع کامل برگزار کنندگان تولد،کیک فروشیها،فروشگاههای لوازم تولد،عمو موسیقی ها و...             http://www.soorshop.com
2810