2777
2789
سلام
نی نی ما 27 روزه شه ولی هنوز زردی دارن البته 5 روز پیش دکترش گفته خفیف شده تا ای هفته باید رفع بشه 2 روز دیگه هفته تموم میشه ولی هنوز رو صورتش زردی می بینم اگه تجربه ای در این مورد داشتین راهنمایی کنید....
مامان امیرعلی نگران نباش چیزی نیست پسر من هم تا چهل روز همین طوری بود دکترش گفت بهش شیر خشک بده بعد از دو سه بار که بهش دادم خوب خوب شد البته شب بهش بده که یادش نمونه وشیر خودتو نخوره
یادمان باشد حرفی نزنیم که به کسی بر بخورد .نگاهی نکنیم که دل کسی بلرزد.. .خطی ننویسیم که آزار دهد کسی را..یادمان باشد که روز و روزگار خوش است وتنها دل ما دل نیست....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پسر منم موفعه ی تولد زردی داشت و قتی دکتر شیرمو واسه ی سه روز قطع کرد زردیش کاملا از بین رفت

در ضمن من تا بیست روزی از خوردن چیزایی که طبع گرم داشت پرهیز کردم و خدارو شکر زردی پسرم خوب شد

راستی قطع کردن شیرم به خاطر این بود که گروه خونی هر دومون + بود
Lilypie First Birthday tickers

روی هر پله ای که باشی خدا یک پله بالا ترست نه به خاطر این که خداست به خاطر این که دست تو را بگیرد.

Azizam pesare man ham zardi dasht 2 hafte alaki bimarestan bastarish kardan vali zardish pain naumad ovordimesh khone har roz sare sate 7 sobh ke aftab dar miomad pesaramo 20 daghighe lokht mikardam mizashtam aftab bekhore bavaret nemishe dar arze3 roz khili khili omad pain . Inam begam man singapore hastam hava inja gram hast va bache sarma nemikhore fag hat sai kon aftab behsh bekhore mojeze mikone be khoda
زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتن آن را از بین میبرد
ریسک نکن... اگر هنوز زرده و مدفوعش به سفیدی و روشن میزنه و کمی چربه حتما ببرش سونو شاید مشکل باشه... منم دکتر دخترم همین کارو باهام کرد بچه باید زیر دوماه عمل میشد ولی این اقا هی گفت زردیش تا اخر دوماهگی میره.......... پشت گوش ننداز حتما یه سونو بده ضرر نداره
به سلامتی سرنوشت که نمیشه اونو از سر نوشت...
نباید تا الان زردیش طول می کشید بنظرم دکترش را عوض کن و ازمایش ادرار را با کشت حتما بده .... زردی طول کشیده در پسر بچه ها نشانه ای از عفونت ادراری میتونه باشه که اینجوری اسیب به کلیه می زنه .... خیلی مراقبش باش و جدی بگیر .... امیدوارم که زود حالش خوب خوب بشه عزیزم