2777
2789

دیروز یه تاپیک زدم اما کسی تجربه ای تعریف نکرد مگه میشه،مگه داریم؟

مثال میگم ،دیروز درباره بیمه حرف زدیم که انجام بدم یا نه ، خوبه بده و .... امروز صبح مامانم گفت بیا بریم بیرون منم با بی حوصلگی از تخت پاشدم و رفتیم که بیرون یه خانم که کارشناس بیمه بود اومد جلو و ازمون خواست کمی برامون توضیح بده و ... خب یعنی این یه نشونست که من اینکارو انجام بدم؟ بار اولی بود یه کارشناس بیمه جلومو میگرفت😂

شماهم تجربه ای دارین که چیزی بنظرتون نشونه بیاد ؟ 

در هر مورد و مسیله ای

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این که برات پیش اومد انگار قانون جذبه.

ولی بعضی چیزا انگار نشون هست. مثلا من دکتر زنانی که انتخاب کردم با اینکه قبلش تعریف شنیدم ازش ولی با دوبار ویزیت چهارپنج تا سوتی داد و اشتباه کرد. یکی هم پیدا شد درموردش یه چیز تعریف کرد.انگار همش نشونه ی اخطار دهنده ست که برم یه دکتر دیگه

یه بار دودل بودم یه سهمی برای سرمایه گذاری بخرم یا نه تو فکر بودم یهو یه نور خورشید قشنگی خورد تو صورتم گفتم ای خدا این نشونست رفتم خریدم به خاک سیاه نشستم 😀 حالا هر نشونه ای میبینم میگم بر شیطون لعنت و رد میشم 😂😂😂

آره .

چندین بار .

مثلاً یه روز صبح تو فکرم اومد اگه یه ماشین بی راننده ترمز دستی شود نکشیده باشه راه بیافتد چطور میشه کنترلش کرد؟ بعد تو فکرم اومد از همون ابتدا باید نگهش داشت از طریق دستگیره یا هر قسمتی.

نزدیکی ظهر دیدم یه ماشین جلو ماشین من پارک کرده و راننده پیاده شد و ماشین حرکت کرد به طرف ماشین من .منم پریدم و با دست و حتی فشار پا ماشینشو نگه داشتم و داد زدم راننده اش برگشت و ترمز دستی کشید .

اگه صبح فکرشو نکرده بودم مطمئنا غافلگیر میشدم و ماشینش میخورد جلوی ماشینم و خسارت میزد

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
یه بار دودل بودم یه سهمی برای سرمایه گذاری بخرم یا نه تو فکر بودم یهو یه نور خورشید قشنگی خورد تو صو ...

😂😂😂😂😂

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
یا شایدم قانون جذبه  یا قانون جذب نشونه ها

اینا بازار یابن قانون جذب چیه 😂

الان بازاریابی جز شغل های پرطرفداره 

همه جا هم هستن

تو خیابون راه بری با صدنفرشون برخورد میکنی 

نمیشه گفت جز قانون جذب و نشونه است

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤
اینا بازار یابن قانون جذب چیه 😂 الان بازاریابی جز شغل های پرطرفداره  همه جا هم هستن ت ...

اخه تو این سالها و ماهها و روزها کجا بودن پس؟ اصلاااا من سابقه نداشت کسی جلومو بگیره ،یهویی فردای روزی که داشتم راجع بهش تحقیق میکردم سرو کلش پیزاشد

اخه تو این سالها و ماهها و روزها کجا بودن پس؟ اصلاااا من سابقه نداشت کسی جلومو بگیره ،یهویی فردای رو ...

دیگه وقتی خودت میدونی چیکار باید کنی چرا میپرسی 

برو جذب شو

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤