2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 752708 بازدید | 19721 پست
کیانا 11 مهر 3 سالش تمام میشه.حدود یک سالی هست که تمام رنگها را میشناسه. تا ده را میشمره معمولا 8 را جا میندازه ABCDرا با شعر تا اندازه ای میخوانه.و حدود 25 لغت را فارسی به انگلیسی و بالعکس بپرسید بلده.شعر هایی هم از مهد یادگرفته .خودم هم شعرهای کودکیم را یادش دادم.لباسهاش را هم خودش میپوشه.
ساره جون منم تا 4 سرکارم من نمیشینم کنارش که باهاش کار کنم چون اصلا وقتش رو ندارم مثلا وقتی توی ماشین هستیم یا اون داره بازی میکنه من ظرف میشورم ویا کارهای دیگه رنگهارو هم با وسایلی که تو خونه هست کار میکنم برای من مهم نیست که الان بتونه همه رو دقیقا درست بگه هنوزم رنگهارو درست نمیگه یا عددهارو جابجا میگه ولی هیچ وقت به روش نمیارم فقط میخوام با اونها آشنا بشه
مرجان جون بهار چند سالش هست اگه جای من بودی چه کار میکردی از4ماهگی مجبورشدم بزارمش مهد تاساعت 4 بعدازظهر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نارسیس جون من به پسرم از طریق کتاب اعداد شمردن رو یاد دادم خیلی خوب پیشرفت کرده از 1 تا 10 می تونه اجسام رو بشماره فقط وقتی نا مرتب هستند یادش میره کدوم رو شمرده بعضیها رو چند بار میشماره

حروف انگلیسی هم از طریق کتاب و اسباب بازیهای مختلف یاد گرفته(اگه عکسشون رو پیدا کردم برات میزارم) و همه حروف رو بلده بخونه البته تو Tv هم بهشون اعداد و حروف یاد میدن .
ممنون ماریا جون
پوریا خیلی علاقه نشون میده ولی یادش میره واعداد رو جابجا میگه
شعر هم جابجا میخونه هرقسمتی رو که دوست داره هی تکرار میکنه مثلا دیروز گیتارو دستش گرفته وآهنگ من میخوام دریا بشم گوگوش رومیخونه وفقط آن قسمت که کلمه دریا داره رو هی تکرار میکنه (چون عاشق دریاست )هی به من میگه برام دست بزن محکم دست بزن آخرش هم گیتارو میزاره زیر پاهاش (شبیه باغبونها که بیل میزنن) میگه مامان ببین شبیه بیله نمیدونم شباهت بیل وگیتارو بچه ما از کجا دراورده
نارسیس جون تو این سن خیلی خوبه که بچه تخیلش قوی باشه و بتونه بگه که مثلا گیتار شبیه بیله! این از نکات مثبته مواظب باش یه وقت برخوردی نکنی که تو ذوقش بخوره بلکه باید با مهربونی بگی ا چه جالب چه خوب فهمیدی ... اینجوری باعث میشی قوه تخیل و خلاقیتش قوی بشه
ماریا جون بازم از راهنماییت متشکرم
پوریا تخیل خیلی قوی داره هرچیزی رو میبینه به یه چیز دیگه شبیه میکنه گلهای وسط فرشمون مثلا استخره وقتی داره بازی میکنه میگه مامان از تو آب رد نشو خیس میشی یا موقع بازی میگه وای مامان من داشتم تو دریا قایق سواری میکردم چندتا ماهی از کنارم رد شدند و...البته خیلیها بهش میخندن ولی من همیشه با
اون همکاری کردم وتو بازیهاش وتخیلش شرکت میکنم
راستی دیروز پوریا موقع دستشویی رفتن آلت تناسلیشو نشون داد وازمن پرسید مامان چرا بعضی از بچه ها از اینها ندارند؟فکرکنم تو مهد دخترها وپسرها رو پیش هم لباسشونو در میارن که دیده منم طوری که بتونه بفهمه جوابشو دادم
سلام
فکر کنم خیلی دیر نرسیدم .رفتم همه پستاتون رو خوندم وباهمه شما ونی نی هاتون وکارهاشون آشنا شدم .امیدوارم منم تو جمعتون راه بدین .

زهرا خانوم من 19 مهر سال 85 به دنیا اومده و چند روز دیگه تولدشه .

الان فقط برای گفتن همین اومدم .چون از بس پستها رو خوندم خسته شدم .ان شاءالله فردا سر میزنم .
به امید دیدار
زهره جون خوش اومدی عزیزم انشااله بتونیم از تجربیات همدیگه استفاده کنیم
کارهای دیروز پوریا
شرکت تو کلاس زبان مهد کودک چوناز همه بچه ها کوچکتره به مربی سفارش کرده بودم خیلی خسته اش نکن اونو از کلاس میارن بیرون پوریا هم میزنه زی ر گریه میگه من بزرگم ومیخوام برم تو کلاس بعدازظهرهم که رفتم دنبالش پرید جلو در وگفت مامان heloo که منم ذوق کردم وبوسیدمش مامانهای دیگه هم بودن همه هورا گفتن بچه ام خجالت کشید وگریه کرد که چرا به من خندیدین
بازی تو حیاط مهد که یه گربه اومد تو حیاط پوریا اونقدر گریه وجیغ وداد کرد که من از گربه میترسم واونو پبشتش کن نمیدونم چرا اینطوری شده قبلا اصلا اینطوری نبود
رفتیم خونه من خواستم چنددقیقه استراحت کنم که هی میگفت مامان چشماتو باز کن بعد هم باباش اومد وکلی واسه باباش دلبری کرد وتمام کارای معلم زبانشو تقلید میکرد ومداد گرفت دستش و میگفت مامان این چیه
شب موقع خواب هم مامان گفت: منو دوست داری منم گفتم: آره خیلی زیاد گفت خوب منم دوستت دارم
سلام. پسر منم 3 سالشه میخوام مهد بزارم و اگه بشه سرویس بشه. میخوام بدونم کسی از شما از سرویس مهد استفاده میکنه؟؟ راضی هستین؟؟ نمیدونم چرا دلم راضی نمیشه بد بینم نکنه بچه رو سوار کنه خونه نیاره اگه بچمو بدزده چی؟!؟!؟!؟!؟!؟!!؟!؟!؟
من نمیتونم برم دنبالش مامان باید بره که اونم سنی ازش گذشته بعدش عرض خیابونو باید رد بشن..... سرویس بهتره اگه تجربه ای دارین به منم بگین.
سلام به مامانای خوب تولد پسر من ?? مهر یعنی‌ هفته دیگه من هنوز امیرعلی رو از دیپر نگرفتم چیکار کنم می‌شه کمکم کنین در مورد کارهائ? این پسر یا همام میره اببازی تا قطار بعضی‌ میکنی‌ یا پززل درست می‌کنیم یا میریم پارک شماها چه میکنی‌ راستی‌ صبحانه فقط یا ننو پنیر می‌خوره یا نیمرو به نظرتون خوبه
2810