2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 752708 بازدید | 19721 پست
نه هنوز هست. دارم یواش یواش میخورم با بچه ها. خخخخخخخخخخخخخ
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
نوش جونت خانوم کوچولو
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به سلامت منم برم ناهارررررررررر
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
ای بتررررکین ظهر تا حالا چهاااار صفحه حرف زدین.....

سارا جون سفر کوجو میری ؟

برا باکتری هم اگه قبل از نمونه برداری خیلی خوب خودشو بشوره و اول نمونه رو نگیره اون باکتری رو هم نشون نمیده. خیالت راحت چیزیش نیس خدارو شکر
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
تو که حوصله داری بگرد تو تاپیک آقای زاهد ببین جواب اون کسی که درخواست تغییر موسس تاپیک رو زده بود رو چی دادن.
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
سلام دوستان گلم با بنیاد خیریه نی نی سایتیها همکاری کنید http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=19528&ChatDate=22-5-1392
از بازارچه پوشاکش دیدن کنید ممنون http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=526413&PageNumber=1
این بنیاد توسط خود بچهای نی نی سایت اداره میشه وخانوادهای بسیار بی بضاعت رو تحت پوشش گرفته این یه افتخار برای همه ما که عضویم
اتلیه تخصصی کودک وانیا یزد با دکورهای جدید و خدمات ویژه (عکاسی از نوزاد در منزل ) نمونه کارها در سایت www.vaniaphoto.ir
اون موقع که میخوردم گرسته ام بود اما حالا احساس خفگی میکنم ..
جان خودم چاق تر نشم خوبه ... چقدر با خودم درگیر شدم سر این ///

راستی دخملی بسیار استقبال کرد از غذا
تو بازی زندگی موقع یارکشی... چه خوبه آدم بگه :
من و خدا ....شما همه
2810