2777
2789
سلام آیا کسی یا اطرافیانشون شرکت ساخت وساز آگسا رو میشناسه میخوایم اگه بشه یه پیش فروش ثبت نام کنیم و اینکه شهرک پرتو خوبه یا نه؟
ممنون میشم اگه اطلاعی دارین منو در جریان بزارید
  ، ،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لطفا برای نجات صبا و برگشتش به زندگی به اشتراک بگذارید

دوستان عزیز صبا شدیدا جهت تامین نیازهای پزشکی و وسائل مورد نیازبه حمایت مالی شما نیاز دارد

www.sabayepedar.net

توضیح در مورد وضعیت صبا لطفا دانلود نمائید

http://blog.sabayepedar.net/content/%D8%AA%D9%88%D8%B6%DB%8C%D8%AD-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%88%D8%B6%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D8%B5%D8%A8%D8%A7-part1/
سلام دوستان من یکی از پروژه های شرکت آگسا رو ثبت نام کردم و از روی همین تجریه ای که دارم بهتون توصیه میکنم به هیچ عنوان حتی وارد این شرکت هم نشید چه برسه که بخواید ازشون آپارتمان بخرید.
سلام این شرکت یک کلاه بردار حرفه ایه. با بستن قراردهای یک طرفه که هیچ حقی برای مشتری قائل نمیشه از سرمایه مردم کسب سود می کنه و دست آخر مجبور می شین قرارداد را کنسل کنید و همون پول خودتون را بدون یک ریال سود بعد از دو سه سال پس بگیرین (اگه پس بده) نظر من اینکه با این شرکت قرارداد نبندید یا اگه خواستید قرار داد ببندید حتماً قبل از امضا، قرار داد را پیش یک وکیل ببرید. عزیزم مواظب باش تو دام این شرکت نیفتی ... مواظب باش... مواظب باش در ضمن صاحب این شرکت با عنوان جعلی مهندس پرونده کلاه برداری داره حتماً استعلام کنید این شرکت عضو صنف انبوه سازها نیست این را هم می تونید استعلام کنید
با سلام در مورد اطلاع رسانی که بابت شرکت آگسا نموده اید واقعا جای تشکر دارد لطفا اگر ممکن است در مورد مشکل پیش آمده بابت پیش فروشهای این شرکت که از آن آگاهی پیدا کرده اید از طریق شماره 09138150086بنده رو راهنمایی بفرماید .بنده این کارمثبت وخیرخواهانه شما را نشانه شخصیت بزرگتان میدانم با تشکر مجدد محمدی
با سلام 1- اول قول وام 12 درصد داده و آلان می گه 33 درصد 2- پول هایی بابت هزینه انشعاب و سایر می گیره بدون دادن فاکتوره + هر چیز که در قرارداد ذکر نشده مانند کلید پریز و ... هم پولش را می گیره. 3- قرارداد کاملاً یک طرفه است و راه هر گونه شکایت بسته شده 4- مهمتر از همه توی قرار داد واحد آپارتمانی دقیق مشخص نیست و متراژ ذکر شده به صورت مفید و غیر مفیده (ممکنه شامل بیش از 30 متر مشاعات بشه که به قیمت آپارتمان محاسبه می کنه) 5- تأخیر بش از حد در تحویل پروژه 6- توی تبلیغاتش دم از ثبت محضری می زنه در حالیکه تنها چیزی که توی محضر ثبت می کنه اختیار تصمیم گیری در باره زمین پروژه به مدت محدود و میزانی که حتی کمتر از ارزش پول شماست 7- هیچ تضمینی در مورد کیفیت ساخت و نمای ساختمان وجود نداره و توی قرارداد هم اشاره ای به این موارد نشده است. 8- به افرادی که ساختمان شون را بعد از همه این ماجراها تحویل داده الان 2 ساله که سند براشون نزده. در کل این شرکت با چرب زبانی و دادن وعده های عالی آدم های ساده ای مثل خود من را جذب می کنه و قرار داد می بنده . بیشتر قول هایی که میده شفاهی و هیچ ارزشی نداره چون دست آخر فقط قرار داد را میشناسه.
باسلام شرکت اگسا یه کلاه بردار کاملا حرفه ایه از من به شما نصیحت اصلا طرف این شرکت نرید هر حرفی میزنه کاملا دروغه بعد از چند سال خونه که به شما نمیده هیچ معلوم نیست پولتونا بدون هیچ سودی بهتون بده یا نه
2810