2777
2789

وااای سلام

اگه منم  به امید خدا تا 6 روز دیگه پری نشم، مامان دی ماهی می شم  

كاش ميدانستي براي داشتنت 👶🏻دلي ♥️را به دريا زدم كه از آب 💧واهمه داشت...😣😢( خدايا تا ابد شكرت🥰)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مگه چندم پری شده بودی ک هنوز انقدش مونده

من 26 فروردین اولین روز پریم بوده عزیزم

كاش ميدانستي براي داشتنت 👶🏻دلي ♥️را به دريا زدم كه از آب 💧واهمه داشت...😣😢( خدايا تا ابد شكرت🥰)
بله گلم دقیقا دکتر میگه احتمال داره لقا دیر انجام شده باشه واسه همین باید دو هفته دیگه چک بشه 

دقیقا مثل من.

چی شد رفتی دکتر؟من باید هفته دیگه برم.نگرانم

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین
مرسی از جوابت عزیزم ... چه خوب آنقدر زود مشخص شده

دوروز قبل پری مثبت شد الانم که شش روزه عقب انداختم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
دقیقا مثل من. چی شد رفتی دکتر؟من باید هفته دیگه برم.نگرانم

عزیز دلم ، توکلت به خدا باشه 

متاسفانه برای نی نی من رشد نکرد و از دستش دادم ولی من خب اختلاف تاریخ من خیلی زیاد بود تقریبا یک ماه 

انشاالله که برای شما همه چی خوب پیش بره

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

چي ميشه منم مامان بشمممم😫

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
2810