2777
2789

مامان هايكه در خريد سيسموني هستند زير اين پست در پيج @ttbabytt_mothercareدر اينستاگرم فالو كنند كامنت بزارن حتي ميتونيد دوستاني كه درحال خريد سيسموني هستند هم تگ كنيد  براي كسانيكه كامنت بزارن و تگ كنند  سورپرايز داريم 🌹🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوبید؟ من تاریخ آخرین پریودم 7فروردین بود بی بی چکم 4اردیبهشت مثبت شد. تاریخ زایمانمو چک کرد ...

سلام عزیزم شما ازمایش غربالگری دادین ؟ من free bhcg یکم بالا بود خیلی نگرانم میشه بگین واسه شما چند بود

🔕  لایییکک نکنیییییییییین  🔕
سلام عزیزم شما ازمایش غربالگری دادین ؟ من free bhcg یکم بالا بود خیلی نگرانم میشه بگین واسه شما چند ...

سلام انجام دادم جوابش ۲۱ ام میاد فرستادن نیلو تهران

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
بسلامتی. جواب من فرداش اومد. جای دیگه رفتم گفت دو هفته بعد ج میاد اما اونجا از ندادم 

والا نمیدونم من شهرستانم دکترمم اصرار داشت فرستاده بشه نیلو تهران ولی سونوم خوب بود خداروشکر

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
2810